Nov 3, 2017

Pindah Masuk

Assalamualaikum semua
Selamat pagi jumaat
Ok pagi nie nak share dengan semua
gambar2 semasa pindah rumah
 Last week sabtu kami berpindah
 Dah macam kapal karam
 Masuk sahaja barang2 terasa rumah dah jadi kecil
 penat mengemas je la nanti.. dalam penat happy sangat
 akibat kepenatan x selera nak makan 
 Hari ini sempat kemas bahagian dapur sahaja
dapur anum x pasang kitchen kabinet lagi, guna dulu apa yang ada kan
ada lebihan nanti fk , x perlu nak rushing sebab rumah sendiri 
inshaallah ada lebihan nanti kan
breakfast pagi nie

Happy weekend semua
sambung mengemas rumah

Share:

26 comments:

  1. alhamdulillah tahniah anum, penat kena kemas tu berbaloi

    ReplyDelete
  2. Penat woo tp syok sbb kemas rumah sendri

    ReplyDelete
  3. Best ooo dok umah sendiri...selamat berkemas yer

    ReplyDelete
  4. haritu dah merasa dah pack unpack barang pindah rumah baru hihi

    ReplyDelete
  5. bila dah kemas nanti comel la tu.

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum❤ ju dtg blogwalking malam ni. Terima kasih tau selalu lawat blog Ju masa ju xkonsisten =)

    Btw

    Proses pindah keluar/pindah masuk rumah ni memang sangat2 penat. Btw jaga kesihatan ya sis =)

    ReplyDelete
  7. bab pindah rumah ni mmg sakit.. sure penat tak hilang sebulan. tp kena pelan2 lah kayuh.

    ReplyDelete
  8. Saya penah rasa apa yang akak rasa nie, tapi perasaan seronok melebihi dari perasaan penat kerana berpindah di rumah sendiri lain perasaannya, betul tak..?

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dah masuk rumah sendiri..bestnya.. biasa laa penat sikit kan .. tapi bila dah duduk umah sendiri mmg lain sebab kita dah beli rumah hasil titik peluh kita..

    ReplyDelete
  10. berpindah mmg penat. tapi best sangat rasanya bila dah settle kemas.. hehehe

    ReplyDelete
  11. banyak barang..memang pening nak mula mengemas dari mana kan

    ReplyDelete
  12. teringat dulu nasib baik pindh masa cuti sekolah..kebetuln adik2 bercuti kt rumh..diaorg tolg angkut..sebab beli rumh kt blkg rumh sewa je..hihi..jln kaki angkut

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG