My Bday Celebration 2017 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 20, 2017

My Bday Celebration 2017

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Setiap kali hari isnin mesti rasa malas kan nak pergi kerja, 
mana taknya sebab 2 hari dah cuti
Hari ini Anum nak share gambar semasa sambutan Bday Anum
Yeay...last week adalah hari Kelahiran saya yang ke 34 tahun.... [tak pe...itu hanya sekadar angka..yang penting maintain hokeh...tapii dalam hati...uwaaaa... haku dah tua....hihihiiii] 
Terima kasih kepada yang wish kat saya Happy Birthday dan mendoakan kebaikkan mengiringi perjalanan saya dan suami...[doa yang sama juga saya mohon untuk semua]... dari panggilan telefon... msg..whatsapp.. wechat...IG sampai lah ke FB... [wahhh hebatkan teknologi sekarang nih] tq tq soo much...hanya Allah yang tahu kegembiraan saya kerana diriku terasa sangat dihargai.... [tiba-tiba....erkkk...] 
Syukur kepada Ilahi kerana masih memberi saya peluang untuk bersujud kepadaNya lagiii dan menikmati indahnya alam ini dan mengenali serta mendalami dgn lebih dekat dan jauh akan kehidupan di muka bumi ini... 
 Kerana di setiap saat dan waktu itu sebenarnya ada pengajaran yang perlu kita pelajari dan fahami...Insyaallah 
Alhamdullilah syukur sangat2

27 comments:

  1. nak kek tu sis..heheh btw hepi belated besday..moga segala impian dan cita cita tercapai..aminn

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday anum.kita berkongsi bulan kelahiran..saya doakan semoga apa yang anum hajatkan akan tercapai..stay cute ye..

    ReplyDelete
  3. Happy birthday kak Anum.. Semoga akak dikurniakan kesihatan yang baik dan semoga Allah memberkati kehidupan akak sekeluarga.. Comel la hyypo tue..

    ReplyDelete
  4. Asalam selamat hari lahir ya Anum..bersyukur dengan kesempatan yang ada..teruskan berkarya

    ReplyDelete
  5. happy belated bithdayy kak.

    jom la join n meriahkan segmen GA kt sni

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. happy birthday anum, thanks visit my blog tadi :D

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Anum. Semoga dirahmati Allah SWT sentiasa. Aaminn

    ReplyDelete
  8. Happy belated bufday dear, mmuanx 😉

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday Anum.. semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥