Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 9, 2017

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

Assalamualaikum semua
nk support blog mia
Jom join segmen 
Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia LianaLike Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada)
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

** support Mia ya.....

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017. ** 


36 comments:

  1. Semalam tak dapat komen kat blog akak Nurzakiah sebab ada error. Skang dah boleh. Good luck kak. GV rasa nak join juga. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ SO MUCH, TUE SEMALAM PROBLEM X TAU KENAPA

      Delete
  2. Good luck anum..
    ok jap lagi nak join jugak..

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari giveaway yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom_10.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari giveaway yang sama...semoga berjaya..

    P.S. Jemputlah join SPM Fever Giveaway yang sedang berlangsung di blog Abam Kie sehingga 30 Nov 2017. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan...dari GA yang sama..dah follow awak and good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Hai..deeba singgah sini dari giveaway yang sama..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. sinngah sini good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum anum....mama dtg singgah ke sini dr segmen yg sama...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sudi join Giveaway ini...

    Senarai peserta >> http://www.mialiana.com/2017/11/senarai-peserta-giveaway-ole-ole-brunei.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

    ReplyDelete
  10. selamat malam , goodluck okay . blogwalking dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. singgah blogwalking kak anum..")

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum wbt. Cikla dtg dari segmen yg sama. Maaf, lambat blogwalking...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥