Nov 27, 2017

Apa Xtvt Weekend korang?

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share xtvt weekend kami
 Kebetulan weekend ronda2 kawasan rumah baru
 Sekali jumpa port mancing
 Kami memang kaki mancing
 Try la apalagikkk
 Cantik kan view tasik
 Hubby layan casting
 Layan je la 
 Next kami try mancing parit
 Kawasan Ijok
 Bola pun ada
 Jom pasang umpan
  View yang sangat indah, teringat kampung halaman
 Tadaaaaaaaaaaa hasilnya
 Berjaya naikkan haruan
 Matahari terbenam 
 Naik lagi
 Langir gelap menandakan hujan akan turun
 Sempat lagi posss
 Nama pun blogger kan setiap tempat pasti ada gambar
 Hubby tengah nak pasang umpan
 Yang nie kami try tasik belakang rumah
 Suka kehijauan
 Lariiiiii
 Berjaya lagi 
Ini la view my new home
Home Sweet Home
Korang apa xtvt pula hujung minggu yg lepas

Share:

10 comments:

  1. Cantik pemandangannya.
    WP pun sesekali layan pancing jugak.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya memancing, dapat ikan pula tu. Teringat dulu2 sebelum zaman sibuk, memnacing ikan lampam jawa dengan Encik Suami. Kami gunakan umpan buah kelapa sawit. Paling best bila umpan diragut ikan! Haiiyyoooo...bukan main suka
    ! Sekarang, hujung minggu kemas rumah jew hihiii...the never ending kerja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan. kami memang minat mancing kalau ada masa free memang cari port mancing

      Delete
  3. bestnya Anum memancing siap dapat ikan, dengan pemandangan yang cantik sangat

    ReplyDelete
  4. bestnyer mancinggg tp incek hubby x minat mancingg..hehehe

    sis, gambar snap guna camera ape..cantik gambar nya...tgh cari camera nih.. hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG