Alhamdullilah siap mengemas - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 6, 2017

Alhamdullilah siap mengemas

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak share deco rumah Anum
Anum menggunakan barang2 / perabut sedia ada sahaja
Meh Anum share ya
 Tadaaaaaaaaaaa akhirnya langsir yang ditempah telah sampai
 Hall area
 Dining area
 Selesai sesi tampal frame
 Alhamdullilah 
 Deco ruang tamu 
 Home sweet home
 Deco area tangga, mesti korang tertanya kenapa langsir lain kan. sebenarnya anum betul2 lupa nak order utk tingkap tangga, next anum order ya. haha
 Our dining area
 Full with our collection
 Our small kitchen
Belum ada budget nak buat kitchen kabinet so guna apa yang ada dulu
Inshaallah, untuk tingkap dapur anum cadang nak guna blind window sahaja
dah order tunggu sampai.. hehe
Lega rasanya bila dah habis mengemas 
next kita kasi settle 3 bilik plak....

14 comments:

  1. yang penting....dah ada rumah sendiri....yeayy...[tumpang happy]

    ReplyDelete
  2. wahhh..lajunya mengemasss..dah siap susun2 dah..bestnyerrr... hilang penat tgk rumah dah kemas kan..? jelesss tgk dapur tu... luasssssssss.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue terus hilang penat.. bestnya ala dapur kita biasa2 je

      Delete
  3. Mmg penat kemas rumah bila pindah kn.. ena pon dulu smpai demam..hehe..tp puas hati dpt deko rumah sndri..

    ReplyDelete
  4. wahh hampir siap mengemas. cantik deco rumah anum

    ReplyDelete
  5. Allhamdulillah... siap juga... tu pun dah cantik sangat anum... suka curtain anum tu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥