Alhamdullilah Siap Dah Wiring - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 1, 2017

Alhamdullilah Siap Dah Wiring

Assalamualaikum semua
BZ Day, hari ini Anum baru masuk kerja setelah bercuti 2 hari
Meh nak share hasil wiring rumah kami dan progress Home Sweet Home
 Alhamdullilah keadaan dalam master room
 My Hall & dining
 Lampu porch
Lampu luar pintu dapur
 Lampu Tangga
 Bilik tetamu 1
 Bilik tetamu 2
Test alhamdullilah semuanya menyala
 Yang nie stay in proses tambahan paip utk washing machine
Alhamdullilah syukur sangat2
Next proses pemasangan rod n langsir
inshaallah

20 comments:

  1. wah!seronoknyaaaa....
    bila baca entry anum..terasa mcm diri sndr pulak masuk rumah baru..hehehe

    ReplyDelete
  2. Syukur ya ..tadahkan tapak tangan bersyukur padaNya

    ReplyDelete
  3. cntik la sis lampu tu..beli kat man..awwww nak jugaa..tahniah dpt masuk rumah baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih
      akak beli semua kat house of lighting puchong

      Delete
  4. alhamdulillah dah ada rumah sendiri Anum...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, mesti tak sabar nak duduk rumah sendiri kan :D

    ReplyDelete
  6. Boleh x nak tau brp harga total utk sis wiring ye?

    ReplyDelete
  7. Cantikkk....bestnya dah ada rumah sendiri ni

    ReplyDelete
  8. sis,cantik nye rumah..nanti share entry pengalaman beli rumah ye..teringin nak tahu, supaya dapat guide kami yg teringin nk beli rumah ni :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥