Alhamdullilah New Environment - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 29, 2017

Alhamdullilah New Environment

Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah hari rabu kan..
Hari ini nak share gambar2 last week
 Alhamdullilah masih ada yang sayang
Special gift
 Syukur pindah rumah baru nie, jiran kasi sup kambing
 Gift from adik intern
 Farewell adik2 intern
 Icon city first time singgah sini (art building)
 Musim hujan nie kena ke dobi la

Layan kan aja bini suh posss
 Cantik kan art kedai nie (Smart Laundry)
My favorite all time
Ok dah jom sambung kerja
Hari ini sampai Khamis Anum outstation..
So jumpa next week on new entry ya
Happy Holiday all

18 comments:

  1. kak anum saya dah follow kak anum,kalau ada masa jenguk lah blog saya https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wahhh.. dah pindah rumah baru ea..

    ReplyDelete
  3. haa.. kan musim hujan ni.. mmg asik mengeringkan kat dobi je. tahniah dah masuk rumah baru bestnya..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan Selamat Pagi Sis Anum..

    ReplyDelete
  5. Kalau musim hujan memang wajib ke dobi.. Keringkan baju.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Ala, kak Anum.. Jeles betul dengan special gift tue.. dan sushi nampak sedap jea.. huhu dah lama tak makan.. Btw, tahniah kerana dicalonkan sekali lagi menjadi top commentor dalam jurnal saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/12/top-commentor-november-disember-2017.html

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..semoga permulaan thn baru akan dtg lebih baik dari sebelumnya..amin2 <3

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥