November 2017 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Nov 29, 2017

Alhamdullilah New Environment
8:30 AM 18 Comments
Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah hari rabu kan..
Hari ini nak share gambar2 last week
 Alhamdullilah masih ada yang sayang
Special gift
 Syukur pindah rumah baru nie, jiran kasi sup kambing
 Gift from adik intern
 Farewell adik2 intern
 Icon city first time singgah sini (art building)
 Musim hujan nie kena ke dobi la

Layan kan aja bini suh posss
 Cantik kan art kedai nie (Smart Laundry)
My favorite all time
Ok dah jom sambung kerja
Hari ini sampai Khamis Anum outstation..
So jumpa next week on new entry ya
Happy Holiday all

Reading Time:

Nov 28, 2017

SENARAI PESERTA GIVEAWAY BDAY ANUM
2:35 PM 16 Comments
Assalamualaikum semua
Disebabkan Anum tersangat bz 
Baru hari ini nak up peserta utk Giveaway Anum
Sila amik perhatian dan buat semakan kepada semua peserta ya
SENARAI PESERTA GIVEAWAY BDAY ANUM 2017

1.    Nama : Shikin Razali


2.    Nama: Cikla Shahril


3.    Nama : Pokcik 


4.    Nama : Sha

5.    Nama : Kkai jongin


6.    Nama : GV 


7.    Nama :nayfatimahrasyid.blogspot.my


8.    Nama : yanie


9.    Nama :Hani Fadhlina  


10. Nama : Tiara Sapphire


11. Nama : Hazrina Halim


12. Nama : Shahida Halim


13. Nama : Farhanna Jafri

14. Nama : Zafirah Nazri

15. Nama :Nieyl

16. Nama : Siti Nurfauzani

17. Nama : Deeba

18. Nama : Jamil Hashim

19. Nama : Aisya Ismail


20. Nama : Nur Syafiqah


21. Nama : Wawa


22. Nama : Shafyqah


23. Nama : Cik Ash

24. Nama : MG


25. Nama : Umie Yana


26. Nama: Sarah


27. Nama: Sayidah Napisah


28. Nama: Mia Liana


29. Nama : Cikcappuccinolatte 


30. Nama : Najwa


31. Nama : Aida_yusof81


32. Nama : Syah BaNu

 33. Nama : Jom Memasak

34. Nama : Mar Mansor


35. Nama : Diana

36. Nama : Mas zull


37. Nama : Nadia

38. Nama : Radhia Razali

39. Nama : Syu

40. Nama : Thezofiroh

41. Nama : Azhafizah


42. Nama : At-Tarmizi

Inshaallah by next week Anum umumkan Pemenang ya
Terima kasih kepada semua sudi join Giveaway Bday Anum

Reading Time:
Fazura & Fattah Selamat Bernikah Malam Ini
8:30 AM 10 Comments
Semua sedia maklum, Fazura dan Fattah telah selamat bertunang pada 13 November lepas. Kisah percintaan mereka mendapat perhatian ramai apabila hubungan mereka menjadi tanda tanya. Mereka telah bertunang secara rahsia sebelum berangkat ke Mekah. Walau bagaimapun kedua pihak sudah tampil memberi penjelasan di sidang media.
Namun, malam ini sekali lagi pasangan ini membuat kejutan kepada peminat. Khabarnya Fattah dan Fazura telah selamat bernikah pada hari ini.

Selamat bernikah

Menerusi laporan Berita Harian, Fattah Amin dan Nur Fazura Sharifuddin, selamat melangsungkan pernikahan dalam majlis tertutup yang diadakan di sebuah hotel terkemuka, di ibu negara malam ini.
Nur Fazura atau Fazura, 34, sah bergelar isteri kepada Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH 3.0 itu hanya dengan sekali lafaz sekitar jam 9.50 malam.

Hanya dihadiri keluarga dan kenalan terdekat

Majlis itu hanya dihadiri oleh keluarga terdekat dan teman rapat kedua-duanya. Fazura kelihatan anggun mengenakan baju kurung moden sentuhan pereka kegemarannya, Rizman Ruzaini, serta solekan oleh Sheila Mohamed, manakala Fattah pula segak berbaju Melayu.
Sebelum ini, dalam sidang media itu juga, mereka turut memaklumkan majlis pernikahan yang dibuat secara tertutup itu akan berlangsung dalam masa terdekat, manakala resepsi pula akan diadakan pada awal tahun depan.

Ramai terkejut

 
Kronologi kisah cinta Fattah, 27, dan Fazura bermula apabila kedua-duanya membintangi drama bersiri Hero Seorang Cinderella sehingga membuatkan peminat mencipta gabungan nama berserta tanda pagar #Fattzura.

Ketika mengerjakan umrah pada 15 hingga 23 November lalu, pelbagai spekulasi mengenai ikatan sebenar pasangan ini timbul, sekali gus ada yang mengatakan pasangan itu sudah bernikah ketika berada di Tanah Suci.
Sumber : Harian Metro

Apa pun yang orang lain katakan Anum tetap peminat mereka
Tahniah

Reading Time:

Nov 27, 2017

Apa Xtvt Weekend korang?
8:30 AM 10 Comments
Assalamualaikum semua
Hari ini nak share xtvt weekend kami
 Kebetulan weekend ronda2 kawasan rumah baru
 Sekali jumpa port mancing
 Kami memang kaki mancing
 Try la apalagikkk
 Cantik kan view tasik
 Hubby layan casting
 Layan je la 
 Next kami try mancing parit
 Kawasan Ijok
 Bola pun ada
 Jom pasang umpan
  View yang sangat indah, teringat kampung halaman
 Tadaaaaaaaaaaa hasilnya
 Berjaya naikkan haruan
 Matahari terbenam 
 Naik lagi
 Langir gelap menandakan hujan akan turun
 Sempat lagi posss
 Nama pun blogger kan setiap tempat pasti ada gambar
 Hubby tengah nak pasang umpan
 Yang nie kami try tasik belakang rumah
 Suka kehijauan
 Lariiiiii
 Berjaya lagi 
Ini la view my new home
Home Sweet Home
Korang apa xtvt pula hujung minggu yg lepas

Reading Time:

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥