Campaigns

Oct 10, 2017

Weekend of October 2017

Assalamualaikum semua
Cerita last week
sekarang memang x de idea nak up entry, memandangkan bz je kan x dan nak fk apa nak up.. hehe so layan je la gambar2 weekend kami
 Ternampak kereta nie sangat rare 
 Sarapan hari minggu
 Game on @ NSDC Senawang
 Koleksi medal semenjak terjebak ngan dunia dart
Training make perfect

Share:

34 comments:

  1. Bestnya..
    Banyak dah koleksi medal menang dart tu ye anum..

    ReplyDelete
  2. wah!byk juga medal..Alhamdulillah...
    tambah lagi ya anum...

    ReplyDelete
  3. hebat dan memarik..

    moga terus sukses hendaknya

    ReplyDelete
  4. wah.anum memang minat eh main dat ni..lepas ni dah boleh join tournament yang besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah dah masuk open malaysia.. dah capai target

      Delete
  5. berbaloi anum... hobi yg menguntungkan juga la

    ReplyDelete
  6. woww, kat rumah pun ada tapi buat simpan je lama tak main dart. Hebat sis Anum :)

    ReplyDelete
  7. Kenapa ye rama yg bila tulis mulaka kata2 tak ada idea.

    ReplyDelete
  8. Setiap minggu banyak aktiviti anum. best!

    ReplyDelete
  9. banyaknye medal akak.. seronok ada aktiviti setiap minggu kan..

    ReplyDelete
  10. Wah, banyak dah medal Anum. Tahniah.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum