Pack Barang - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Oct 24, 2017

Pack Barang

Assalamualaikum semua
Penat x terasa lagi
weekend anum bz dengan pack barang
benda yang paling memenatkan but for this time x terasa sangat sebab 
nk pindah ke rumah sendiri
Inshaallah x akan berpindah ke tempat lain kecuali ada rezeki lebih kan
 Sebahagian barang2
Ada banyak lagi nak kena kemas
hehe penatnya... but happy :)

ok la happy working all

18 comments:

  1. Walaupun memenatkan tp semangatkan,sbb nak msk rmh sendiri.....

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sis, dapat masuk rumah sendiri... senang orang nak datang beraya tahun depan.. boleh deko cantik2... memang letih mengemas sis.. mau seminggu penat tak hilang nanti....

    ReplyDelete
  3. seronok bila nak pindah masuk rumah sndr..

    ReplyDelete
  4. Best nya dah dapat pindah rumah sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah this weekend baru nak pindah

      Delete
  5. bestla dh ada rumah sendiri :)

    Salam singgah. Anda dijemput join GA saya! :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. Selamat berpindah Num... hish...mmg lah seronok sangat nak pindah rumah sendiri. Tak sabo nak tgk rumah baru Anum

    ReplyDelete
  7. wow! terbeliak mata tgk brg2 yg dh siap pack tu.nnt dh masuk umah baru, nk mengemas , mesti penat tak terkata..tahniah tau bakal masuk umh baru.

    awin je yg lum masuk umh baru, masih dok ngn mak. balik umah baru weekend je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. anum kena la pindah daripada bayar 2 rumah kan.. mau nangis

      Delete
  8. pindah rumah memang penat tapi hilang penat sebab pindah rumah baru kan :)

    ReplyDelete
  9. betol tu Anum.
    penat. tapi happy!!!
    nanti nak deko umah baru, double happy :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥