Campaigns

Oct 20, 2017

Home Sweet Home

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi Jumaat
Hari ini terasa seakan2 mimpi bagi kami
Alhamdullilah berkat doa dan usaha kami akhirnya kami memiliki rumah sendiri
Selama 20 tahun merantau di ibu kota (Kuala Lumpur), telah banyak anum bazirkan wang utk penyewaan rumah mahupun bilik.. last 2 year kami nekad nak cari rumah sendiri, dan akhirnya doa dan usaha kami Allah S.W.T makbulkan.. Terima kasih Allah S.W.T
 Alhamdullilah last 2 week Pemaju Call collect Key
 Ini la Home Sweet Home kami, walaupun x besar mana tapi kami bersyukur sangat2
 Syukur sangat2
 Last weekend misi mencari lampu, naik masam muka hubby hehe
 Kedai yang kami tuju mana lagi kalau bukan House of Lighting Puchong
 Naik pening tgk banyak sangat pilihan lampu2
 Jom kita try satu2, biar menang membeli kan
 Ahad kami ke ikea cari barang2 rumah
 Apa yang best Ikea nie, sebab korang akan dapat idea macam mana nak deco
 Sempat lagi kan :)
 Penat bershoping, singgah cafe kena meatball
 Rabu lepas masa cuti kan, kami settlekan rumah
Inshaallah korang doakan segala perancangan kami berjalan dengan lancar ya
Lepas nie Anum akan update deco rumah ya.. hehe

Share:

28 comments:

  1. Alhamdulillah. Seronoknyaaa...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah anum...bukan senang kan nak memiliki rumah sendiri...Barulah syok mendeco kan...bestnya

    ReplyDelete
  3. Syukur, alhamdulillah. Thaniah sis.

    ReplyDelete
  4. yeayyyy!!! alhamdulillah..tahniah sis..pasni deko2 plak yer.. hehehe

    ReplyDelete
  5. wow....alhamdulillah.....tahniah...selamat men deco deco rumah baru =))

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tak kisah rumah besar mana pun Anum janji ada rumah untuk tinggal :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah ada rumah sendiri. ramai yg shopping lampu kat kedai puchong tu. dulu saya pun shopping situ je

    ReplyDelete
  8. Tahniah Num...tak sabolah nak tgk deko rumah Anum. Berapa harga rumah sekarang ni Num

    ReplyDelete
  9. Best bila ada rumah sendiri, kan.ehhe..Nona pun tak sabar nak deko-deko..tapi fulus kena banyak pakai.hehe

    ReplyDelete
  10. nanti share tau deko rumah :)
    aida suka baca deko deko ni...

    ReplyDelete
  11. Corner lot/end lot pulak tu..congrats!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels