Showing posts from October, 2017Show all
Renungan Jumaat : Awasi Pintu-Pintu SYAITAN
Pin it

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.. Semoga kita berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik.. Awasi Pintu-Pintu SYAITAN  Marah  Sangka Buruk  Kedekut  Tergesa-gesa  Makan Hasad Dengki Sumber gambar : Facebook Ustaz kata makna Syaitan tu.. yanggggg sanga…

Read more
Next project Home Sweet Home
Pin it

Assalamualaikum semua Ampun bz tahap gaban sangat hehe, ok hari ini Anum nak share proses melengkapkan rumah kami  Alhamdullilah last week grill rumah dah siap pasang  Next project wiring (hall)  Gambar master bedroom   Bilik 1 Inshaallah akan dijalankan by this week Doak…

Read more
Pack Barang
Pin it

Assalamualaikum semua Penat x terasa lagi weekend anum bz dengan pack barang benda yang paling memenatkan but for this time x terasa sangat sebab  nk pindah ke rumah sendiri Inshaallah x akan berpindah ke tempat lain kecuali ada rezeki lebih kan  Sebahagian barang2 Ada banyak lag…

Read more
Bz weekend
Pin it

Assalamualaikum semua Minggu nie agak bz  sory x sempat nak terjah blog korang selalu  Sedap sangat bepang nie.. siapa suka makan kita geng  Lunch last week with ooficemate  Udang penyet  Geng lunch  Malam tekak nak makan charkeowteow  Memang power dan sedap  Dugaan…

Read more
Home Sweet Home
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat Pagi Jumaat Hari ini terasa seakan2 mimpi bagi kami Alhamdullilah berkat doa dan usaha kami akhirnya kami memiliki rumah sendiri Selama 20 tahun merantau di ibu kota (Kuala Lumpur), telah banyak anum bazirkan wang utk penyewaan rumah mahupun bilik.. last 2 yea…

Read more
Renungan Jumaat : Empat Isteriku
Pin it

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera, Empat Isteriku Suatu ketika, ada seorang pedagang kaya yang mempunyai empat orang isteri. Dia mencintai isteri yang keempat dan memberikan harta dan kesenangan yang banyak. Sebab, isteri keempat adalah yang tercantik di antara kesemua isterinya. Maka, t…

Read more
Cerita Kami #Love
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat Pagi Bestnya semalam cuti ya Korang ke mana? Anum bz mengemas rumah Sebab apa mengemas nanti anum story ok  Breakfast  Macam biasa subuh @ office  Laluan pulang ke rumah from office  Study for report  Muka lepas geram nie  Ayam kukus …

Read more