Hari Raya Haji 2017 Part 2 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Sep 8, 2017

Hari Raya Haji 2017 Part 2

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi Jumaat
Pagi ini nak sambung entry samalam ya
 Hari ini bangun pagi bawa my mom jalan2 bandar
 Lepak santai2
 Kebetulan Raya Haji tahun ini ramai yang balik 
 So kita lepak santai je la
 Jalan2 sekitar bandar
 Macam2 aksi dah kami nie ek
 Muka x ready nak bergambar
 Setiap kali balik kampung ini lah view yang dinantikan
 Kehijauan alam
 Berbakti pada tanah
 Bunga kesayangan my mom
 Alhamdullilah pisang naik dengan segar
 Menu lunch di kampung
 Beli barang2 utk memasak Raya
Senyum sokmo kami ya.. hehe
Ok nanti petang sambung lagi ya

12 comments:

  1. suka tengok view kampung anum ;)
    hijau jew ....

    ReplyDelete
  2. ct rya haji tahun ni pnjang.. puas sikit.

    ReplyDelete
  3. bestnya balik kampung saya duk umah je hu3...

    ReplyDelete
  4. Menu lunch yang ringkas tapi nampak sedap jea..

    ReplyDelete
  5. temerloh.
    aida pernah gi 2-3 kali.
    tapi last time gi 7-8 thn lepas dah.
    ada kakak ipar kat sana, feldo sg koyan.
    these few years kakak ipar tu dah selalu dok umah anak dia kat KL.
    tu yg kami jumpa kat KL.
    jauh beno nak masuk ke felda sg koyan tu tau, anum.
    but yes lah. green all over the way.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥