Campaigns

Aug 14, 2017

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com

Assalamualaikum
Petang nie nak join Segmen Mia

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....
Read more: http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-
2017.html#ixzz4pgzS4cUX 


Share:

28 comments:

  1. hari ni last day kan. selamat bersegmen. :)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html
    All the best ye

    ReplyDelete
  3. BW dlm segmen yg sama - gud luck

    ReplyDelete
  4. good luck yea. anyway, done follow ur blog & jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  5. Segmen yang sama. Semoga berjaya

    http://chea94.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  6. Salam Kemerdekaan... terima kasih sudi join Segmen blogwalking Merdeka 2017.
    Senarai peserta di http://www.mialiana.com/2017/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html
    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari esok. Gud luck.
    - Mia Liana

    ReplyDelete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels