Aug 23, 2017

, , , ,

Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lazada Malaysia Merdeka!Merdeka! Sale| Lazada menganjurkan satu peraduan mudah untuk blogger iaitu Lazada Merdeka!Merdeka! Blogger Contest. Sebut sahaja Lazada siapa tak kenalkan, Lazada ni boleh dikatakan tempat shopping online utama pilihan ramai kaki shopping online di Malaysia dan beberapa buah negara sekitarnya, termasuk Filipina dan Thailand juga kerana banyak pilihan jenama, harga yang murah, dan juga banyak cara pembayaran untuk pembeli pilih.

Kali ni beli semua barangan ada promosi. Bagi mereka yang tegar membeli jangan lepaskan peluang keemasan ni. Diskaun sehingga 80% tau
Contest yang terbuka untuk para blogger ini sedang berlangsung 21 Ogos dan akan tamat pada 31 Ogos 2017. Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...
Prizes

1st Prize: 1 x RM600 
2nd Prize: 2 x RM300 
3rd Prize: 3 x RM200 

Lumayan kan. Jadi jom kita memeriahkan contest blogger ni sebab makin ramai join, makin tinggi peluang nak menang hadiah. Mana tau kan... rezeki... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu.

Merdeka!Merdeka! Blogger Contest


A. Apa yang anda suka menjadi rakyat Malaysia/What do you love about being Malaysian? 


Sebelum menjawab soalan ini, rasa bersyukur yang tak terhingga kerana dilahirkan sebagai rakyat MALAYSIA.. Malaysia salah satu negara yang bebas daripada jajahan, negara yang sangat aman, pelbagai bangsa, pelbagai perayaan, pelbagai etnik dan juga budaya. Rasa bangga menjadi rakyat MALAYSIA yang tercinta. Kelainan ini hanya terdapat di MALAYSIA. Ungkapan daripada PM Malaysia kami bersatu " 1 MALAYSIA"

B. Pilih Jenama Tempatan Kegemaran Anda/Choose your favorite local brand ?

Jenama tempatan yang paling Anum suka Khind. Khind merupakan pengeluar barangan elektrik yang sangat berkualiti . Sedikit sebanyak mengenai Jenama Khind untuk Anum kongsikan

Kembali pada tahun 1961, Cheng King Fa memulakan perniagaan sederhana di Sekinchan. Didorong oleh wawasannya yang jelas, perniagaan berkembang dan di akhir tahun tujuh puluhan, dibangunkan untuk pembuatan aksesori elektrik dan lampu. Dekad seterusnya menyaksikan peningkatan usaha Khind ke dalam peningkatan pasaran eksport.

Pada tahun 1992, perkilangan Khind berkembang menjadi peminat dan perkakas rumah yang lain dan pada giliran alaf, Kumpulan telah mengedarkan produk audio-visual dan barangan putih.

Hari ini, Khind Group, yang disenaraikan di BSKL pada 12 Ogos 1998, mengeluarkan dan mengedarkan peralatan rumah elektrik bertaraf dunia di seluruh Malaysia dan mengeksport ke lebih daripada 50 buah negara di seluruh dunia.
C. Pilih 2 produk daripada jenama yang disukai/Select two product from that brand that you love.  

1. Khind 4L Instant Boil Water Dispenser EK2240 Stylish LCD Display Stainless Steel Easy to Clean 
 Apa yang menarik mengenai produk ini adalah keunikan bentuk dan kualiti produk itu sendiri menjadikan ianya sangat laris dipasaran. Ianya memudahkan kerja sebagai suri rumah dengan penjimatan masa. Sangat berguna untuk semua disertakan pula dengan harga yang sangat rendah hanya di LAZADA

2. Khind Digital Rice Cooker (1.8L) RCJ18M [10 Year Warranty for Inner Pot] 
Pilihan produk kedua Anum pula adalah Periuk Nasi yang sangat canggih daripada Khind. Bentuk dan kelebihan tentang periuk nasi ini tidak boleh di bandingkan dengan mana2 jenama yang lain. Apa yang istimewanya warranty yang ditawarkan sehingga 10 tahun. Ini melambangkan produk Khind sangat bagus digunakan... ditambah pula dengan tawaran harga yang berbaloi di LAZADA.


Share:

8 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Note: Only a member of this blog may post a comment.

NUFFNANG