Campaigns

Aug 23, 2017

KEPUTUSAN PENUH DART BEREGU AMATUR UPM 2017

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar2 sekitar pertandingan dart di upm last week 
Dart Beregu Amatur
Seawal jam 8am kami sampai
Bergambar dengan ladies darters
 Pertandingan ini terbuka kepada semua yng berminat untuk sertai
 Sesekali berjumpa pasti bergambar
Semuanya happy
 Anum, Ning & Hajar
 Lama x jumpa Ning
 Kami kan suka bergambar
 Alhamdullilah hubby dapat top 16 from 64
 Kenangan 
 Bertambah lagi medal kami
 Kali ini hubby pair dengan sifu Roslan
Keputusan penuh.. Anum hanya sampai di top 48 from 64
First time tukar pair, selalu kemana-mana dengan hubby , kali ini try dengan org lain
Anyway kami dah cuba yang terbaik
Inshaallah 

10 comments:

  1. Pengalaman dan social connection tu keputusan positif yang sis akan dapat disebalik kekalahan tu... apa2 pun tahniah sebab bukan tempat terakhir... hihi...

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis.. Ai tak pernah reti main dart.. lain sasaran, lain pula tersasar..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah walau tak tcalon smpai ke akhir skurg2 nya dp juga timba pgalaman baru kan =)

    ReplyDelete
  4. Wahh bestnya..seronok tengok anum dan suami punya minat yg sama..all.the best utk korang ..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Google+ Badge

Member of

Member of