Dating with hubby - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Aug 28, 2017

Dating with hubby

Assalamualaikum semua
Petang nie nak share gambar2 kami dating last weekend
 Baru2 nie jumpa kedai yg buat chessenan sedap
 Ditambah ngan tandori ayam
 so after work memang wajib kami singgah
 Bangun pagi sabtu tgk apa ada di dapur
 Tau x apa nie..? kalau korang terror cuba teka
 Nugget Ayam
 Nasi goreng sotong

Ok hari ini dah set nak dating jom movie
 Lama rasanya x dating semenjak terjebak dengan dunia dart
 Hari ini kami cuti jap dart ya
 Layan movie
 Lepas tgk wayang jalan2 Aeon Big
 Sekitar Aeon
 Cantik kan 
 Dah alang2 view cantik
 Apa lagi photo shoot la kami
 Happy moment
 Bila ko dah lama x date ini la jadinya
 Hari ini sahaja yang free kan
 Layan je la gambar2 kami
 Alhamdullilah
 Cantik kan hiasan payung2
 Daya tarikan utk datang ke sini
 Boleh dikatakan tempat ini baru lagi
 x ramai yang mengetahuinya
 Wow terasa bebasnya
 Hiasan payung2 ini terletak di antara kedai2
 Kedai x banyak yng beroperasi lagi
 ini la peluang kami ya
 Penat bergambar kami singgah di salah satu taman 
 Lepak taman plak kali ini
 Wajib la kami kan kaki bergambar
 Smile
Help me
 Dah jom jogging
 Cantik sangat taman ini sesuai utk xtvt riadah keluarga
 Korang agak2 kat mana nie
 Macam2 gaya dah kami bergambar
 kepenatan naik tangga
 Hubby mampu tersenyum lagi
 Berehat sebentar
 Habis jalan2 taman kami bergerak pulang 
Bila dah jadi fav wajib singgah before balik rumah.. hehe

10 comments:

  1. wow... best sgt la anum dpt dating cam ni... hehe

    ReplyDelete
  2. wah...dating sakan ni...hehehe...masa nilah nak dating puas2 kan...

    ReplyDelete
  3. Meleleh air liur petang-petang ni... kena lak teh tarik ngan roti atas tu.. adoi...

    ReplyDelete
  4. Nan cheese tu nmpk menyelerakan sgt2..

    ReplyDelete
  5. Amboi anum..posing sakan nampaknya hahaha..seronok tengok anum dan suami happy go lucky sungguh laaa.. swmoga kekal bahagia hingga ke jannah ya anun..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥