Campaigns

Aug 1, 2017

Cerita Weekend Kami

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak share cerita weekend kami
 Kami akan adakan pertandingan Dart tertutup Matrade
 Selesai undian dalam kumpulan
 Terbahagi kepada 2 kumpulan
 Poster

 Selesai sesi undian 
 Syukur sangat2 x sabar nak masuk rumah baru
 Sesi ukur utk tempahan langsir bermula
 Disini la bakal menjadi Home Sweet Home for us


 Game ON @ Kiambang Darters
 Lama x jumpa K.Ning
 Alhamdullilah dapat no.2 dalam kumpulan
 Keputusan penuh pertandingan Dart Kiambang
Kami hanya bertahan sampai best of 32
 Sarapan pagi on weekend
 Hubby request nak makan bubur
 Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 masak kari lala sebagai lauk
Ikan bilis goreng garing

Makan tengah panas2 
hehe
ok dah smabung kerja ya

Share:

12 comments:

  1. Selamat pagi...
    nieyl dtg singgah pagi...
    amboi..walaupun simple..tapi sedappp

    ReplyDelete
  2. Saya boleh main dart tapi bila part last2 tu memang kelaut je... susah betul nak dapat point apa yang kita nak...

    ReplyDelete
  3. bubur dengan ikan bilis pun nampak sedap kalau lapar...IQ tengah lapar ni!!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...bakal berumah sendiri ;)

    ReplyDelete
  5. nyum nyum dah lama tak makan bubur dengan ikan bilis.. campur kicap, terbaik hehe

    NEEZA l Malaysia Lifestyle Blogger

    ReplyDelete
  6. Bubur tu my faveret tu Num... rajinnya anum buat bekfes.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum