August 2017 - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Aug 29, 2017

PJ CAFE SINGLE DARTS CHALLENGE 2017
1:00 PM 12 Comments
Assalamualaikum semua
Ahad lepas kami join pertandingan dart yang diadakan di Pj Cafe
Jom kita cuba nasib
wajib la gambar kami
bergambar dengan Jenny
Akhirnya hubbt dapat top3/4
Champion Mr Sri
Top 16 Simmon
Our big sponsor Mr Ragu
Alhamdullilah rezeki hubby
Sesi penyampaian hadiah
Mr victor 2nd runner
3/4 place
3/4 place
Antara hadiah semalam
Full results
#allaboutdart

Hari ini Anum balik kmapung.. so inshaallah akan online pada next week ya
Selamat Hari Raya Haji semua & Happy Holiday


Reading Time:
Majlis Perpisahan Unit CDU
8:00 AM 3 Comments
Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Anum masih lagi bekerja hari ini
pagi ini nak up entry mengenai sekitar majlis perpisahn unit CDU
 Baru- baru ini MATRADE telah melaksanakan Penstrukturan Baharu 
 Perlaksanaan Penstrukturan Baharu MATRADE melibatkan 3 staff unit CDU terlibat
 Melibatkan my boss En.Din, C.Aida & Alyaa
 Hampir 2 tahun bekerja bersama, tawa, duka , gaduh & baik kami tetap bersatu kembali
Mustahil la Anum x sedih kan... tapi kena relakan mereka pergi..Hehe
 Sakit gg menyerang
Report duty new Boss
wish me luck.. 


Reading Time:

Aug 28, 2017

Dating with hubby
1:00 PM 10 Comments
Assalamualaikum semua
Petang nie nak share gambar2 kami dating last weekend
 Baru2 nie jumpa kedai yg buat chessenan sedap
 Ditambah ngan tandori ayam
 so after work memang wajib kami singgah
 Bangun pagi sabtu tgk apa ada di dapur
 Tau x apa nie..? kalau korang terror cuba teka
 Nugget Ayam
 Nasi goreng sotong

Ok hari ini dah set nak dating jom movie
 Lama rasanya x dating semenjak terjebak dengan dunia dart
 Hari ini kami cuti jap dart ya
 Layan movie
 Lepas tgk wayang jalan2 Aeon Big
 Sekitar Aeon
 Cantik kan 
 Dah alang2 view cantik
 Apa lagi photo shoot la kami
 Happy moment
 Bila ko dah lama x date ini la jadinya
 Hari ini sahaja yang free kan
 Layan je la gambar2 kami
 Alhamdullilah
 Cantik kan hiasan payung2
 Daya tarikan utk datang ke sini
 Boleh dikatakan tempat ini baru lagi
 x ramai yang mengetahuinya
 Wow terasa bebasnya
 Hiasan payung2 ini terletak di antara kedai2
 Kedai x banyak yng beroperasi lagi
 ini la peluang kami ya
 Penat bergambar kami singgah di salah satu taman 
 Lepak taman plak kali ini
 Wajib la kami kan kaki bergambar
 Smile
Help me
 Dah jom jogging
 Cantik sangat taman ini sesuai utk xtvt riadah keluarga
 Korang agak2 kat mana nie
 Macam2 gaya dah kami bergambar
 kepenatan naik tangga
 Hubby mampu tersenyum lagi
 Berehat sebentar
 Habis jalan2 taman kami bergerak pulang 
Bila dah jadi fav wajib singgah before balik rumah.. hehe

Reading Time:

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥