Campaigns

Jul 18, 2017

# Food # JJCM

Mood Makan

Assalamualaikum semua
Semalam Anum bercuti
Hari ini baru masuk kerja
ok nak update entry last week
Last week memang minggu yang sangat bz
terasa cepat masa berlalu, nak balas komen korang pun x sempat
Anyway thanks sudi singgah blog Anum
 Char Keow Teow
 sebab lazat sampai licin
 Biasa
 Bukti sedap
 Breakfast @ office
Bila badan x sihat hubby masakkan nasi goreng
Dah jom sambung kerja
eh lupa plak kenapa Anum cuti semalam kan..
nanti petang2 Anum update ya

17 comments:

  1. aduhai..sedapnya char kuey teow tu....

    ReplyDelete
  2. char kuey teow tu haa kemain nampak sedap ea..

    ReplyDelete
  3. Oloooo...cili jeruk tuuu...buat terliur jee

    ReplyDelete
  4. char kuey teow tu sedapnya..letak cili jeruk..adus sedap
    JanjiKita

    ReplyDelete
  5. bru bkesempatan bw ari ni =) kenapa la ju nmpk post ni masa lapar uarghhhh ! suami mana suami, nak minta bawa belikan juga ! sob sob sob

    ReplyDelete
  6. char kuey taw tu sangat sangat lazat. :D

    ReplyDelete
  7. Aduh kak, menggoda betul char kuew teow.. =)

    ReplyDelete
  8. teriur betul tengok char kuew teow tu =__='

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/