Campaigns

Jul 11, 2017

Last Weekend

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak up gambar2 last weekend 
 Sarapan pagi sepanjang mula bekerja
 Roti canai power
 Mee goreng
 Putu mambu
 cantik kan sepanjang bulan syawal nie
 Last week mancing udang
 Hasilnyaaaaaaaaa
 Alhamdullilah
Hari ini baru nak goreng 

Green... alhamdullilah masih sihat tanaman ku
Jom sambung kerja

Share:

16 comments:

  1. semua nmpk sedap, besar ye udang tu

    ReplyDelete
  2. Sedapnya..
    Bestnya dpt udang galah besor tu..

    ReplyDelete
  3. Besarnya udang tu. Bestnya kalau dapat buat mee udang

    ReplyDelete
  4. Alamakkkk menu2 tu kenapa sedap sngt. Mohon jgn goda koi yg sedang berdiet :)

    ReplyDelete
  5. Allhamdulillah.. syawal yg indah... eg menariknya putu bambu tu warna hijau...

    ReplyDelete
  6. Teringat zaman bekfest kat ofis...selalu gak makan mee goreng buh sambal mcm tu...
    Kan betul agak kan ku...Anum mancing rupanya

    ReplyDelete
  7. wow udang besarrrrr...nyum..nyum

    ReplyDelete
  8. putu bambu :) in love with putu bambu.
    esok baru nak plan gi beli putu piring sedap kat melaka ni.
    sedap. gula melaka nyer tak kedekut. puas makan.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels