Campaigns

Jul 20, 2017

Kaki pancing

Assalamualaikum semua
Nak share xtvt kami bila ada masa lapang
Kami mempunyai hobi yang sama
Lat weekend lepak kampung MIL
Jeti Kampung Kuantan (Klip-Klip)
Kalau korang nak tgk klip2 kena naik sampan dekat sini la
Cantik kan view sampan2
Xtvt weekend mancing udang galah
Air tengah cantik
Hasilnyaaaaaaa
Sebelah petang pg ngodek paya
Korang tau x sarang burung apa nie ?
Balik lapar tgk apa ada, kita buat lontong goreng je la

Share:

26 comments:

  1. best nyer anum .. lepak mancing boleh habiskan waktu bersama dapat pulak hasil tak perlu beli lagi kat pasar .. best sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue kami memang suka sangat mancing

      Delete
  2. untungnya suka memancing. dapat ikan fresh

    ReplyDelete
  3. best, tak pernah mancing kat sini, lalu je..

    ReplyDelete
  4. Wahhhhh bahagianya bila share hobi yang sama dgn husband...boleh dating dan berkativiti bersama sama =) sweet gituu kannn

    ReplyDelete
  5. Bestnya mancing..
    Udang galah pulak tu..

    ReplyDelete
  6. Tu sarang burung tempua, ada sarang burung jantan dan sarang burung betina.
    Geram tenguk udang galah sepit biru tu.

    ReplyDelete
  7. tak bosan ke kak mancing nie? hihi

    ReplyDelete
  8. best tak mancing tuuu hihi
    salam ziarah

    ReplyDelete
  9. wahhhh bestnyaaa..dah lama teringin nak cuba mancing tapi tade geng

    ReplyDelete
  10. Saya memang suka mancing. Kampung kuantan kuala selangor saya pun dah pergi.

    ReplyDelete
  11. Sesekali memancing mcm nih hilang stress

    ReplyDelete
  12. seronok memancing kalau dapat hasilnya kan

    ReplyDelete
  13. Seronoknya akak pegi memancing, bila dah dapat hasil tangkapan mesti lagi seronok kan... Teringin jugak nak memancing tapi geli nak pegang umpan hidup..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum