Campaigns

Jul 25, 2017

Campur-Campur

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Pagi nie nak share gambar campur2 last week & terakhir utk syawal
 Selamat pagi
 Tau2 ada atas meja
 Cantik kan 
 Last week my gift sampai
 Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Sekarang tengah top 
 Melawat kawasan rumah alhamdullilah 80% hampir siap
 Open house terakhir
 Hampir 4 tahun x jumpa K.Lili 
 Suka la si ica tue

 Last weekend bagun tido x tau nak masak apa.. tgk ada laksa 

Bahan Tumisan  
 Antara bahan2
Sotong goreng

Siap dah laksa goreng special 

Cara hidangan makan bersama timun sedap terasa macam makan laksa berkuah
korang pernah tak makan laksa goreng
sedap... cuba la nanti
Bahan2 terpulang pada korang, macam Anum apa yang ada je anum masukkan

Share:

20 comments:

  1. klu laksa goreng,belum pernah cuba lagi...sedap ek?buat mcm goreng mee jela kan...

    ReplyDelete
  2. perfume tu sedap x bau dia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sangat2 sekali pakai dah jatuh cinta

      Delete
  3. resepi laksa goreng tu please! =)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada kat gambar.. anum campur2 apa2 bahan yang ada kalau nak sedap anggap macam goreng mee

      Delete
  4. laksa goreng? fes time dengar dan tengok...that cloud 9 biscuit is my ultimate feveret!

    ReplyDelete
  5. Wah nampak sedap.mama xpenah try lagi laksa goreng ni

    ReplyDelete
  6. wow sampai ke akhir syawal meriah nyeee..

    ReplyDelete
  7. Cantiklah kawasan rumah baru akak.. =)

    ReplyDelete
  8. Baru first time dengar laksa goreng.... meleleh air liur..

    ReplyDelete
  9. banyak gambar makanan.terliur..hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum