Campaigns

Jun 14, 2017

Tema Warna Raya Tahun 2017

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)
Lazada Ramadhan RayaBlogger Contest | Lazada menganjurkan beberapa peraduan mudah untuk blogger iaitu Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest (Peraduan Lazada Ramadhan Raya Blogger)  sempena bulan ramadhan dan diikuti dengan syawal tidak lama lagi. Sebut sahaja Lazada siapa tak kenalkan, Lazada ni boleh dikatakan tempat shopping online utama pilihan ramai kaki shopping online di Malaysia dan beberapa buah negara sekitarnya, termasuk Filipina dan Thailand juga kerana banyak pilihan jenama, harga yang murah, dan juga banyak cara pembayaran untuk pembeli pilih. 

Bertepatan dengan penjualan Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Ria Raya (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/) yang akan berlangsung dari 19 Mei hingga 30 Jun (di mana anda boleh mencari diskaun khas sehingga 90%!) 
Contest yang terbuka untuk para blogger ini sedang berlangsung 19 May until 25 June 2017 (4 Weeks) , ini merupakan 4 contest yang berbeza mengikut minggu . Semakin ramai blogger yang join, semakin banyak dan lumayan hadiah Lazada tawarkan. Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...

1. Less than 100 Participants (15 winners)
15 x RM100

2. More than 100 Participants (20 winners)
1st Prize: 1 x RM400
2nd Prize: 8 x RM150
3rd Prize: 11 x RM100 

3. More than 200 Participants (50 winners) 
1st Prize: 1 x RM500 
2nd Prize: 16 x RM150 
3rd Prize: 33 x RM100 

4. More than 300 Participants (80 winners) 
1st Prize: 1 x RM600 
2nd Prize: 35 x RM150 
3rd Prize: 44 x RM100 

Lumayan kan. Jadi jom kita memeriahkan contest blogger ni sebab makin ramai join, makin tinggi peluang nak menang hadiah. Mana tau kan... rezeki... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. Ini contest minggu ketiga Anum join... Wish me luck dear :)

Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest

a. What's your color theme for this Raya? 
Related image
Sedar x sedar dah masuk 2 minggu kita berpuasa kan, so mesti korang dah plan untuk raya
Bagi kami tahun nie kami memilih warna biru bersempena dengan genapnya perkahwinan kami selama 3 tahun.. Korang boleh tengok biru ada macam2 jenis kan.. nak tahu pilihan Anum jom scroll lagi.............
Image result for color tema raya tahun ini biru
b. Share your outfit details for this Raya
Memandangkan kita semua akan menyambut syawal tidak lama lagi, sudah semestinya pilihan kami adalah Baju Kurung & Baju Melayu. Kami masih mengekalkan kemelayuan , really Like it.. 
Image result for baju kurung dan baju melayu biru
Tapi terpulang pada citarasa masing2 la kan , zaman sekarang nie kebanyakan pilihan pakaian mengikut trand terkini.. kami masih mengekalkan pakaian tradisional..

c. What outfit/clothes would you like to buy on Lazada’s platform for this Raya? 
Sudah semestinya kami akan memilih untuk membeli belah secara online, menjimatkan masa dan x perlu bersesak di mana2 mall.. Dengan adanya kategori Raya Fashion di Lazada sangat memudahkan anda, x percaya cuba clik gambar di bawah
Korang boleh la membuat pilihan mengikut keinginan masing-masing ya
Meh Anum share pilihan kami untuk raya tahun nie
Murah kan korang mesti x percaya Lazada bagi diskaun sehingga 80% tau.. 
Sangat berbaloi-baloi tawaran yang diberikan, wajib la grab kan..
Kalau korang pergi kedai sekalipun susah nak dapat harga sebegini tau..
Cepat2 kita proceed order.. Dengan adanya Lazada banyak membantu Anum menjimatkan masa utk membeli belah bersempena  Syawal (Raya) menjelang tiba, Thank so much Lazada...

To participate, please check the instruction on this page :  http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

Share:

8 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum