May 18, 2017

Celebrate Bday Hubby

Assalamualaikum semua
Selamat Petang
Korang dah lunch ke? lunch menu apa tadi
Ok petang nie nak share gambar2 semalam
Semalam kami celebrate bday hubby, dengan anum2 kena mandi kekAcara bermula , hahaha x dan nak elak .. setahun sekali ekKebahagiaan dan kesetiaanmu adalah salah satu cita-cita yang terbaik dalam hidupku. Terima kasih telah hadir dalam hidupku, sayang.
Surprise gift for himDi usia barumu ini, aku berdoa agar segala kebaikan dilimpahkan kepadamu dan keluarga kita. Amin. Selamat ulang tahun suamiku. I Love You
Flower with chocolateAcara memotong kek :)Happy B’day suamiku. Semoga semua mimpi indah yang kita cita-citakan tercapai dan semoga keluarga kita selalu diberikan kebahagiaan. Amin
Share:

12 comments:

  1. Happy Birthday buat suami Kak Anum :)

    ReplyDelete
  2. Happy Belated Birthday to your hubby. Semoga kalian dilimpahkan rezqi yang berlimpah.

    ReplyDelete
  3. hee~ sweetnye.. saya tiap kali buat surprise kat encik suami, mesti kantoi.. sakit btol hati..

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday ! smoga kedua nya sehat slalu dan dlm lindungan Allah swt amin ya rabb =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts