Campaigns

May 18, 2017

# Bday # Bday Cyg

Celebrate Bday Hubby

Assalamualaikum semua
Selamat Petang
Korang dah lunch ke? lunch menu apa tadi
Ok petang nie nak share gambar2 semalam
Semalam kami celebrate bday hubby, dengan anum2 kena mandi kekAcara bermula , hahaha x dan nak elak .. setahun sekali ekKebahagiaan dan kesetiaanmu adalah salah satu cita-cita yang terbaik dalam hidupku. Terima kasih telah hadir dalam hidupku, sayang.
Surprise gift for himDi usia barumu ini, aku berdoa agar segala kebaikan dilimpahkan kepadamu dan keluarga kita. Amin. Selamat ulang tahun suamiku. I Love You
Flower with chocolateAcara memotong kek :)Happy B’day suamiku. Semoga semua mimpi indah yang kita cita-citakan tercapai dan semoga keluarga kita selalu diberikan kebahagiaan. Amin

12 comments:

  1. Happy Birthday buat suami Kak Anum :)

    ReplyDelete
  2. Happy Belated Birthday to your hubby. Semoga kalian dilimpahkan rezqi yang berlimpah.

    ReplyDelete
  3. hee~ sweetnye.. saya tiap kali buat surprise kat encik suami, mesti kantoi.. sakit btol hati..

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday ! smoga kedua nya sehat slalu dan dlm lindungan Allah swt amin ya rabb =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/