Apr 12, 2017

Wordless Wednesday #164

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description 
 Lepak santai dekat Pantai Remis
 Kebetulan Hubby ada meeting dekat sini
 So kita pun dating le
 Layan je la gambar kami ya
 Semua gambar berselfie je la
Ini kali kedua Anum sampai sini 
 Not Bad cantik tempat nie
 Sesuai nak santai2 ngan family
Sambil melayan angin pantai 
Gemok dah kami haha 
Mula2 nak makan Ikan Bakar tapi ramai sangat so order mana yang cepat je la 
Mee Kari Power
sambung kerja Jom

Share:

10 comments:

  1. assalamualaikum anum...hepi together...so sweet...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. ju dtg bjogging jejari dekat sni =D

    btw, ju tgk sis da mcm kemba dgn hby =D auuwww sweet !

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah ramai yang cakap kami seiras

      Delete
  3. Nampak sedap pulak mee tu 😋

    ReplyDelete
  4. ha..ha..ha...suami isteri suka selfie ya... :P

    ReplyDelete
  5. I don't comment anything on wednesday. No words day,

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum