Apr 11, 2017

Siakap Stim

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak up gambar2 masak semalam
 Wajib ada ulam 
 Talapia & Ayam goreng
 Sambal belacan padu 
 Our dessert
 Siakap Stim
Selamat dah my mom sampai kampung
smp je office ada atas meja.. tq
Ok jom sambung keja
Share:

18 comments:

  1. assalamualaikum anum...selamat pg...mama singgah sini...sedapnya menu anum ikan siakap stim...menu mama semlm ikan siakap 3 rasa...** Mama Maszull


    ReplyDelete
  2. tergoda selera nieyl tgk makanan yg sedap² tu tau...

    ReplyDelete
  3. Siakap stim tu nmpk menarik ...

    ReplyDelete
  4. kat family store selalu ada siakap tau, anum.
    lom pernah aida beli lagi.
    niat di hati nak menstimkan siakap tu. tapi tiap kali pegi tak beli.
    ulam timun pun something yg wajib ada kat umah aida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue x de ulam kurang la enaknya

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum