Apr 19, 2017

KEJOHANAN TEN-PIN BOLING DALAMAN MATRADE 2017

Assalamualaikum semua
Rasa macam cepat minggu nie
Sedar x sedar dah masuk hari Rabu
Hari ini nak share gambar2 semasa sukan dalam kami
First Sukan dimulakan dengan Bowling
 Sampai2 bergambar dengan sebahagian ahli kumpulan
Tahun nie Anum & Hubby dapat satu team
Kumpulan Penghulu Bendahari
Perarakan masuk kumpulan kami 
#inilagiboom
#PB
 Ada gaya bawang putih x
 Ke bawang Merah, hehe
Bergambar je la ya
 Full ahli kumpulan PB
Warna tema kami Oren
 Jam 2pm Game On
 Ini gambar curi2
  Jam 5pm game tamat
Alhamdullilah kumpulan kami dapat Naik Johan
x dan nak bergambar ramai2 sebab ramai dah hilang ... (blk)
Ok next game lain plak ya, kami akan pastikan kami dapat johan ya
#inilagiboom
#PB

Share:

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum