Apr 17, 2017

FocusNFilters & PicsArt

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi Isnin
Pagi ni nak share gambar2 
yang diedit sendiri hasil daripada viral FocusNFilters & PicsArt
 Tadaaaaaaaaaa ini la hasilnya
 Best sangat app nie
 Time2 free korang boleh cuba
 Ye la Anum pun x mo ketinggalan teknologi kan
Korang harus cuba
Have Fun

Share:

20 comments:

  1. zie pun dah terjebak, klu menghadap ni berjam2..hahaa

    ReplyDelete
  2. terjebak ni anum, mujur saya belum lagi

    ReplyDelete
  3. Wah semua pun dah terjebak hehe

    ReplyDelete
  4. wowww...tu la dok tengok semua hapdate..nak try gaklah...

    ReplyDelete
  5. Tengah viral ni. Nak buat tapi kite ni tak berapa kreatif hehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum anum...cantik la...mama puas buat tapi x menjadi2 juga..boleh la sharekan kat blog buat tuto anum...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  7. ju blm try lagi, belum juga ibstall apps ni tp mmg cntik ! =D

    ReplyDelete
  8. Try jugak tapi tak berapa nak menjadiklah Num. Tengok org buat cantik cantik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum