Campaigns

Apr 3, 2017

Darters

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak share gambar2 last week 
Last saturday kami berkumpul di office utk ke Senawang
Pertandingan Ladies Darters
 Jom mulakan perjalanan
 Alhamdullilah selamat sampai di senawang
Sebelum game on sesi bergambar dengan semua peserta
ini memang wajib la ek
with marina .. 
Kali ini pertandingan diadakan oleh Negeri Sembilan Darters (NSDC)
Game on
Pertandingan berakhir around 5pm
Kali ini tak ada luck utk Anum, x berjaya masuk final
Apa yang mendorong anum join pertandingan luar utk cari pengalaman daripada otai2, mereka ini bukan sebarangan tau, ada yang wakil setiap negeri masing2
Tapi tetap x putus asa, akan berusaha lagi :)
Inshaallah 
Jom balik KL

Share:

24 comments:

  1. hebat la anum terrer main dart....kalo soya mau terpacak kat dahi org..hahahhahah

    ReplyDelete
  2. Pengalaman otai otai pon tak pa tu..janji ada sikit untuk di kenang.

    ReplyDelete
  3. seronok pulak tgk Anum main dart nii..mcm nk try jg lah..

    ReplyDelete
  4. Wahh bagus anum...janji masuk pertandingan utk mencuba kan...kalau x berjaya xper boleh cuba lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue pengalaman tue yg sgt berharga

      Delete
  5. Tak per. Boleh cuba next time ☺☺

    ReplyDelete
  6. wahhh, bestnya :D next time boleh try & usaha lagi :)

    ReplyDelete
  7. akak pandai main darters? wowww!

    ReplyDelete
  8. Tak berjaya masuk final tak apa janji dah mencuba

    ReplyDelete
  9. Ramai nya gorgoues ladies yg join dart ! Ju ari sabtu ni ada ptdgn dart juga tp series xperna baling mabling dart huhu. Ju join saje nak bagi ramai kawan2 =D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum