Campaigns

Apr 18, 2017

# allaboutdart # Dart

Darters Tegar

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak share gambar2 last saturday
Kami join Kejohanan Dart MSN
Sampai2 nampak otai dah standby
Pembahagian mengikut undian (KSR Darters)
 Wajib la kena ada gambar kami
Dewan MSN
Tepat jam 10am game on
Jam 2pm round robing tamat, alhamdullilah kami layak masuk winner pool
Naik Johan dalam kumpulan
Jam 3pm memulakan pusingan kalah mati
Pusingan kalah mati berjaya lagi melayakkan diri ke top 16
Utk ke pusingan top 8 kami tewas
perjuangan sampai disini.. hehe belum ada luck nak kalahkan professional semua nie
 Sebelum pulang bergambar dengan sebahagian darters
 Orang2 kuat Darters nie
Walaupun x berjaya ke peringkat seterusnya,
Anum bangga sebab dapat top 16 from 40 team...
Inshaallah kena banyak lagi training ya
Ok jom sambung kerja

12 comments:

  1. tahniah anum...
    xpe..blm rezeki lagi...teruskan usaha...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah.. takpe, as long as top 16 kan..")

    ReplyDelete
  3. tahniah anummmm.... terrorlah tu..sy ni haaa..baling dart pun tak pandai...hehehhe

    ReplyDelete
  4. wahhh ! rmai tu 40 team !! btw, thniah tau ! even xmenang pun kira tu satu pgalaman dan smemang nya dpt dibanggakan dpt kdudukan no 16 per 40 tu

    ReplyDelete
  5. wow! hebat bermain dart... chaiyukkk

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #29. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/04/senarai-url-blog-29.html . Pemenang akan diumumkan pada 19/4/2017. (^_^)

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  6. Akhir akhir ni selalu betul Anum join Dart ye

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/