Apr 26, 2017

Cuti Panjang

Assalamualaikum semua
Dah masuk rabu hari ini ya
Anum share gambar2 last weekend
 Tak ada idea nak masak apa, last2 sardin goreng pedas
 Ditambah dengan telur
 Ayam pandan sebagai pelengkap
 Ahad pula pekena Ikan Patin
 Goreng pun sedap
 Sehingga ke tulang sedapnya
 Petang Ahad Ica datang rumah
 Melayan si ica la mandi
 Penat mandi2 kita makan 
 Call me Kakak Ica
 Suka sangat dia mandi kolam
 Isnin kami lunch dekat luar
 Jemput makan semua
 Wajib la bergambar kami kan suka bergambar
 View dari Office
 Balik umah training dart
 Setakat nie je point yang mampu
Our idola in dart
dah2 sambung kerja..hehe sebenarnya x ada idea nak up entry memandangkan Anum tersangat bz
Share:

8 comments:

  1. Bila dah hari² masak...
    memang akan buntu pun..hihihi..

    ReplyDelete
  2. Baru baru ni pun makan patin...part kepala mcm hubbylah tu. Mmg sampai ke tulang sedapnya Num hihi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum anum...mama tak pernah mkn ikan patin...die org ckp sedap tapi x cuba pun...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. makan and makan and makan...
    sardin goreng pedas !!! memang sardin couple nyer telor dadar, num :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts