Campaigns

Apr 4, 2017

Celebrate My Mom & Ica Bday

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Hari ini satu hari kena bertugas utk INSP MIHAS 2017
So sebelum duty Anum nak up entry ya
 Bangun2 tido terus fk apa menu nak masak nie
 Anum memilih utk masak spaghetti
 Puding Jagung
 Gula hangus utk caremal
 Tadaaaaaaaaaaaaa 
 Siap di celup dengan air mendidih
 Hasilnyaaaaaaaaaaaaaaaa
 Makanan ringan
 Buah tembikai
 My mom Cake
Ica Cake
 Alhamdullilah Genap la umur my mom 69 tahun
 Masih sihat dan diberikan kecerian selalu, inshaallah
 Ica with Ibu
 Seronoknya dia 
 X sabar nak tiup lilin
 Selamat hari lahir My mom n Ica
 Ica genap la 3 tahun
 Ini la antara hidangan kami
Alhamdullilah berjalan seperti yang dirancang :)
Dah puas makan papa bwk ica mandi pool seronok la dia
ok habis dah cerita Anum ya

*TQ PADA YANG SUDI SINGGAH 
ANUM X DAPAT NAK REPLY ATAU SINGGAH BLOG KORANG
HARI INI KENA DUTY *

Share:

18 comments:

  1. wow...menu pun nampak sedap-sedap semuanya..

    ReplyDelete
  2. nahh time lapar lapar ne and tgk lg gambar makanan memang bertambah lapar lah jawapnya haha

    btw sorry fae lambat balas kunjungan kak anum..

    ReplyDelete
  3. Macam best jer.... tiba2 jadi laparrr...

    Jom exchange bloglist :

    wanfaizumi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. meriah menu,..happy belated birthday buat mak anum,,cantiklah kek tu..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  5. Happy bezday makcik...Happy Bezday Ica. Cantiknya kek Num....sweetlah

    ReplyDelete
  6. Comel nya kekkk !!! suka ju tgk !!! btw happy belated mak dan arrisa, smoga dalam lindungan Allah swt slalu. amin ya rabb =D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels