Campaigns

Apr 13, 2017

Campur Aktiviti Weekend

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share gambar2 last weekend
 Bangun pagi sabtu terfikir nak masak apa

Tgk barang2 apa yang ada, maka jadila nasi goreng kg
 Sabtu dekat office ada event usahawan kecil
 Kami datang support la kan
 Ditemani Marina 
 Minggu lepas datang office sebab ada kerja , so kebetulan ada event kami pusing2
 Alhamdullilah hubby menang tournament Dart yang di anjurkan oleh Kelab Golf PDRM
Luck day, one day Anum plak ya.. belajar dari my mentor
hehe, korang pg mana2 x last weekend?



Share:

18 comments:

  1. syok dapat join aktiviti macam ni kan anum...pepagi nasi goreng je mudah..

    ReplyDelete
  2. Nasi gorenglah menu paling mudah cepat dan sedap!

    ReplyDelete
  3. wahh meriah menu nasi goreng =D btw thniah utk hby =D

    ReplyDelete
  4. terrer anum main dart...kalo soya abis terpacak kat dahi org,...hahahhaha

    ReplyDelete
  5. spot kat hubby yang semakin sihat sekarang..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum anum..bestnya ada xtvt dihujung minggu...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  7. wahhhhh nasi goreng tu best la kak! hehehe sy tak buat apa pun last weekend. kerja ja, sobs :(

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..hai anum...lamanya tak singgah sini... sekali singgah terus nampak nasi goreng yg sedap itu...huhuhu

    ReplyDelete
  9. seronok tengok anum join banyak aktiviti mcam ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum