Campaigns

Mar 29, 2017

Wordless Wednesday #162

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
Alhamdullilah dapat merasa makanan daripada tanah suci
Kurma yg sangat sedap
Semua tgh viral aiskrim nie, so Anum pun try
For me, biasa2 sahaja
Nie lagi satu Meatball Puncak Alam
Sangat sedap Meatball
Sangat2 recommended
Kalau dah memek muka sampai cm nie, korang faham2 la
Sedap giler kata ko
#JJCM

Share:

28 comments:

  1. Morning anum...
    aduhai....pepagi dah nampak gambar makanan...
    nieyl belum breakfast lagi...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Sedapnya meatball tuuu! terliu tengoknya hehehe.

    ReplyDelete
  3. wow..terasa sedapnya tu...

    tak perlu kata apa-apa ..

    tengok sahaja pun jadi la

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum anum...jenjalan singgah pg di sini yer...;)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. tgk aiskrim tu mcm biasa je. hehe nnti nak try

    ReplyDelete
  6. Whoaaa... Icecream sandwich.. Dapnya

    ReplyDelete
  7. Ya Allah terliur tengok aiskrim sandwich tu. ^^

    ReplyDelete
  8. wowww, ada kartun lg kat ice cream sandwich tu. comel ��

    ReplyDelete
  9. Ha a hari tu anak pun beli aiskrim tu....cuma yg menariknya ada gambo ye Num...
    Aduhhhh terliur pulak tengok meatball tu

    ReplyDelete
  10. comel nya icecream sandwich !!! =D

    terima kasih tau slalu bkunjung ke blog ju, bru bkesempatan blogwalking dgn aman. Ju xdpt komen blog kwn2 blogger dr pagi tadi huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. is ok dah datang singgah nie pun kira bagus kan
      hehe

      Delete
  11. yang dekat puncak alam tu nanti nak cariklah.. ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels