Campaigns

Mar 30, 2017

Segmen Blogwalking Janji Kita

Assalamualaikum semua
Sedar x sedar nak masuk waktu rehat dah kan
Ok sebelum kita keluar Lunch Anum nak join segmen kawan kita nie
Apa yang menyebabkan Anum tertarik nak Join Segemn ini, kerana buat julung kalinya Tuan Punya Blog anjurkan segmen blogwalking, so kita mesti support kan.
Nak tau syarat2 nya Jom Baca lagi.....

Syarat-syarat penyertaan :-

1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia.

2. Follow Blog Janji Kita.

3. Add to Circle Google + Mar Mansor

4. Follow Instagram @janji_kita

5. Like page FB Janji Kita

6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini. Buat entri bertajuk "Segmen Blogwalking Janji Kita".

7. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen.

8. Segmen akan tamat pada 5/4/2017 jam 11.59 malam.

❤❤❤❤❤

Hadiah menarik menanti blogger bertuah. Kira lucky draw lah. Apa hadiah tu? Jeng..jeng..jeng..rahsia..
Jemput join ye kawan-kawan semua.

so apa tunggu lagi Jom Join

Share:

20 comments:

  1. assalamualaikum anum...selamat bersegmen yer...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. selamat bersegment...

    aktiviti blogwalking sukar juga untuk dilakukan jika sibuk...

    ReplyDelete
  3. Singgah sini >> http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-janji-kita.html

    jemput join 1st GA farah -> http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  4. Singgah blogwalking sini ><
    Dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  5. Salam Singgah
    dari segmen sama
    http://radenotion.blogspot.com/2017/04/segment-blogwalking-janji-kita-by-janji.html

    ReplyDelete
  6. Hai.Singgah sini dari segmen yang sama..Jemput ke Blog
    ~ Blog Kisahsidairy ~

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels