Campaigns

Mar 28, 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lazada Malaysia Big Baby Fair| Lazada menganjurkan satu peraduan mudah untuk blogger iaitu Lazada Malaysia Big Baby Fair. Sebut sahaja Lazada siapa tak kenalkan, Lazada ni boleh dikatakan tempat shopping online utama pilihan ramai kaki shopping online di Malaysia dan beberapa buah negara sekitarnya, termasuk Filipina dan Thailand juga kerana banyak pilihan jenama, harga yang murah, dan juga banyak cara pembayaran untuk pembeli pilih.
Kali ni beli barangan baby. Bagi yang ada anak-anak kecil jangan lepaskan peluang keemasan ni.
 Contest yang terbuka untuk para blogger ini sedang berlangsung 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017. Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...
 Prizes

6 lucky bloggers will recieve one RM500 voucher each. 

Lumayan kan. Jadi jom kita memeriahkan contest blogger ni sebab makin ramai join, makin tinggi peluang nak menang hadiah. Mana tau kan... rezeki... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu.


A. What favourite brand of diapers for your baby (or future baby)? 

Untuk Anum jika diberikan rezeki utk menimbang cahaya mata nanti, sure Anum akan pilih Brand Huggies utk baby Anum. Kenapa Anum memilih Huggies kerana Huggies ada 3 jenis iaitu Huggies Dry (Biru), Huggies Comfort (Merah), Huggies Ultra (Hijau, dulu warna Ungu). Biru paling ekonomi, Merah antara yang paling selesa dan Hijau paling tahan lama.  
Antara produk Huggies yang menarik minat Anum adalah Huggies Dry Pants
Lampin Huggies Dry Pants ni senang cerita memang banyak kelebihannya. Dari segi bahan untuk pembuatannya usah diceritakan la tentu semua dah tahu, namun ini dari segi ‘mudah dan senang’ diuruskan. Ya, Huggies Dry Pants memberikan anda kelebihan yang cukup bijak untuk anda menguruskan penukaran lampin anak anda.

B. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)?

Untuk solan kedua pula, mengenai pemilihan susu formula bagi baby anda, Bagi semua kaum wanita Susu ibu ialah makanan semula jadi bayi yang sempurna. Tetapi jika anda tidak dapat menyusu badan, atau jika anda memilih untuk tidak melakukannya, susu formula ialah yang kedua terbaik. Ahli sains dan pakar perubatan telah menghabiskan masa bertahun-tahun mencipta susu formula yang dapat membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh bayi anda. So pilihan Anum adalah Enfalac

Apa yang membezakan Susu Enfalac A+ nie dengan susu2 formula yang lain adalah kandungan DHA, ARA dan Omega-6 yang ada pada susu enfalac A+ nie sangat tinggi berbanding dengan susu formula lain yang ada di pasaran. Adik Anum pernah compare kandungan DHA, ARA dan Omega-6 dengan susu formula S26..tapi memang jauh berbeza kandungannya.. 

C. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children). 


Memang menjadi idaman Anum untuk memilik Stroller ni. Memudahkan kita sebagai ibu bapa nak2 macam kami memang suka travel kan..
So apa korang tunggu lagi, jangan lepaskan peluang untuk Shopping barangan baby  di  Lazada's Big Baby Fair bermula 27 Mac sehingga 02 April di Lazada dengan diskaun sehingga 85%...



To participate, please check the instruction on this page :  http://www.lazada.com.my/blogger-contest/


Share:

8 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels