Campaigns

Mar 21, 2017

HAPPY BIRTHDAY LAZADA FOR 5TH YEAR

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lazada Birthday Blogger Contest | Lazada menganjurkan satu peraduan mudah untuk blogger iaitu Lazada Birthday Blogger Contest (Peraduan Ulang Tahun Lazada)  sempena ulang tahun Lazada ke 5.Sebut sahaja Lazada siapa tak kenalkan, Lazada ni boleh dikatakan tempat shopping online utama pilihan ramai kaki shopping online di Malaysia dan beberapa buah negara sekitarnya, termasuk Filipina dan Thailand juga kerana banyak pilihan jenama, harga yang murah, dan juga banyak cara pembayaran untuk pembeli pilih. 
Contest yang terbuka untuk para blogger ini sedang berlangsung 1 March sehingga 23 March 2017. Semakin ramai blogger yang join, semakin banyak dan lumayan hadiah Lazada tawarkan. Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...

Kurang 50 Peserta (10 Pemenang) 
1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

Lebih dari 50 dan Kurang dari 100 Peserta (20 Pemenang) 
1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

Lebih dari 100 Peserta (30 Pemenang) 
1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 

Lumayan kan. Jadi jom kita memeriahkan contest blogger ni sebab makin ramai join, makin tinggi peluang nak menang hadiah. Mana tau kan... rezeki... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu.


A. Apa yang Anum suka tentang Lazada Malaysia?

Tidak dinafikan lagi Lazada Malaysia adalah satu platform sehenti di mana Anum boleh mencari semua jenis produk yang Anum perlukan dalam talian dengan lebih cepat dan pantas.

Sudah semestinya Tawaran & Diskaun yang ditawarkan oleh Lazada sangat2 berbaloi berbanding dengan mana2 website online yang lain. Pernah Anum buat perbandingan antara website2 online yang lain tetapi LAZADA tetap the first one.. 

Ok daripada segi service penghantaran plak memang Anum puji sangat2 kenapa?
LAZADA merupakan service online  yang sangat tip top kerana sepanjang Anum membeli belah di LAZADA masa penghantaran produk x sampai seminggu kadang2 macam x percaya hari ini order/beli esok barang dah sampai.. Best sangat2

So memang x pelik la kenapa Anum sukakan LAZADA

B. Tiga Barangan Kegemaran Anum di Lazada

Soalan ini sangat mencabar bagi Anum bukan apa sebab kalau boleh semua barangan dalam LAZADA menjadi fav Anum.. hehe
Ok jom tengok barang yang menjadi pilihan Anum
Dalam banyak2 barangan di LAZADA tiga barang ini la yang menjadi pilihan Anum..
Why?? Ini kerana harga yang ditawarkan jauh lebih murah berbanding tempat lain..

1.GOPRO HERO 5 BLACK 

Memang menjadi idaman Anum & Hubby utk memilik GoPro ini, kerana kami memang suka travel
Pasang impian nak hadiahkan hubby nanti...korang pasti berminat kan, kalau korang nak tau lebih details bleh clik gambar diatas ya.I need one of these as it is small, light and portable, easy to bring along for my travels.. :)

2.Philips ProCare Digital Hair Straighteners


Pilihan kedua Anum pula sudah semstinya 'Hair Straighteners' kenapa ini kerana memang Anum dan Hair Straighteners tiada pemisahnya..haha mana2 yang mengenali Anum sememangnya Anum punya perwatakan dan style rambut sentiasa lurus...

3. Tefal Essential 5-piece Cookware Set Black
 Set Periuk Tefal siapa x mau kan, memandangkan Anum suka memasak memang menjadi idaman nak memilikinya nak2 pula harga yang ditawarkan di LAZADA sangat2 berbaloi kan.. wajib kena grab

C. How do you think Lazada Malaysia can improve?
Ok untuk soalan yang terakhir ni menarik minat Anum untuk memberikan pandangan dan cadangan kepada LAZADA..

1. Perbanyakkan promosi yang betul2 menarik dan sangat berbaloi
2. Membuka banyak peluang kepada pihak media (blogger) utk bekerjasama dalam menjalankan promosi 

D. what is your birthday wish to Lazada Malaysia?

Happy birthday to Malaysia's best online place to go shopping ..
Teruskan dengan service yang bagus, cepat dan terbaik serta menjadi online Website No.1 di Malaysia

Wish u all the best 

To participate, please check the instruction on this page :  http://www.lazada.com.my/blogger-contest/


Share:

12 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels