Campaigns

Mar 22, 2017

Balik Kampung Sempena Cuti Sekolah Part 3

Assalamualaikum semua
Selamat Petang semua
Kena up entry cepat2 sebab kerja bertimbun hehe
 Kesokkan paginya kami ke rumah mak saudara ada kenduri tahlil
 Seterusnya ke Dewan Temerloh ada majlis persandingan sepupu
 Pusing2 bandar
 Malam kami memilih utk dinner di luar lagi
 Pilihan kali ini Dendeng Cafe
 Esoknya bangun pagi2 semua gotong royong bersihkan halaman rumah mom
 Hasil tanaman my mom
 My Mom memang peminat bunga kertas
 Kalau dah balik kampung wajib la terjah Pekan Sari Temerloh
 Segala macam ada
 Sayur2 kampung yang fresh
 Ikan2 salai
Fresh ikan 
#VisitPahang2017
 Petang sebelum balik sempat COD 
#Hogohdecoco
sekarang nie di Temerloh tengah membangun cafe2 hipster 
Sampai KL sebelum tido sempat buat dessert...
Thanks sudi reading my entry

Share:

10 comments:

  1. Pasar sari temerloh tu macam pasar karat ye anum? nyum2.. desert tu buat TB terliur daaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe bukan pekan sehari nie macam psr pagi/malam tp barang2 pasar karat pun ada
      pendek kata semua ada

      Delete
  2. ooo balik kampung, ooo balik kampung. segar bugar tanaman your mom �� suka tengok bunga kertas yg banyak, pastu bila gugur macam bunga sakura

    ReplyDelete
  3. banyaknya aktiviti kat kampung.,.. best,,,

    ReplyDelete
  4. Wah, penuh aktiviti cuti sekolah Anum... hehehehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels