Mar 22, 2017

Balik Kampung Sempena Cuti Sekolah Part 2

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini nak sambung lagi entry semalam ya
 Ok untuk Dinner kami makan dekat luar
  Lokasi malam kami di @clashgida Cafe kontena. 
 Alhamdullilah janji my mom happy
 Lokasi Cafe terletak di belakang TF TEMERLOH MALL tu je. . Moh belake budok!
 Anum share Menu ya
 Kid Set pun ada
 Pilih sahaja apa korang nak makan
 Macam-macam ada
 #Portlepokkoiaok
 Try new Camera
 Sementara nak tunggu makanan sampai
 Ok dekat Clashgida nie ada stall makanan (pelbagai pilihan)
 Antara stall yang ada, so korang x de la boring kan
 View dari depan 
 Chicken Grill
 Lamb Grill
 Chicken Kebab
Set Nugget.. Ok sampai sini lu ya
Sambung Keja lagi, nanti Anum sambung lagi ok

Share:

16 comments:

  1. nieyl pun suka kalau pergi makan tempat yg banyak pilihan mcnie...
    kita boleh pilih makanan apa yg kita x..
    yela kdg² kita xnak makan nasi..org lain nak makan nasi..
    skrg senang klu cmnie... :)

    ReplyDelete
  2. Nampak klasik la lokasi nie, dan makanan pun walau nampak mewah tapi murah jugak la harganya...

    ReplyDelete
  3. air kat atas tu mak aii.. meleleh air liur tengok.. nasib baik tengah pantang ais ni

    ReplyDelete
  4. Ok juga harganya... tak de lah mahal sangat... makanan pun nampak sedap2 tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ok la sebab x mahal kena ngan budget

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Popular Posts