Campaigns

Mar 13, 2017

Cerita Weekend

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini tak tahu nak up entry apa..
Anum just share gambar2 last week ya
 Last week ada makan2 dekat office
 Antara menu yang ada
 My fav 
 Punya la ramai org nak beli KFC
 Roti Goyang
 Fav Breakfast
 Bila ulser menyerang
 Bubur jadi pilihan
 Set Roti Canai
 Weekend Breakfast
 Shell Out terbaik dan murah area Subang Bestari
 Done Agar2 Milo + Oreo
 Dapat 2 bekas
 Hasilnyaaaaaaa
Simple Dessert for our weekend
so korang kemana weekend lepas

20 comments:

  1. Cantik agar2 anum..rasa pun dah tentu sedap..lama dah tak buat agar2

    ReplyDelete
  2. meleleh kite dibuatnyaa
    hye dear.. jemput join segmen blog saya
    http://fashapurple.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017-by-farah.html
    ada giveaway untuk 3 blogger bertuah =)

    ReplyDelete
  3. Adoi banyaknya gambar makanan..slurrrpppp
    JanjiKita

    ReplyDelete
  4. Sedap-sedap makanan dekat gambar tu.. macam kansel rancangan saya nak diet.

    Lawa gambar tu. awawk guna kamera apa ek?

    ReplyDelete
  5. semuanya nampak menyelerakan (^___^)v

    +pulak tengok di waktu tengahari macam ni (T____T)

    ReplyDelete
  6. Waa semua sedap2 nak2 agar milo oreo tu anum..

    ReplyDelete
  7. Sedapnya menu-menu kat atas tu... yums...

    ReplyDelete
  8. perghh..menu semua sedap2 la.. nyum nyum

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Tags

allaboutdart (21) Anniversary (28) Arissa Zahra (10) Blogger (7) Bloglist (8) Bloglist #1 AnumKhairil (2) Dart (22) darters (20) Holiday (172) Honeymoon (18) Instagram (13) My Family (112) Reviews (4) Sharing (438) SPONTANEOUS (136) Travel (101) Wedding (56) Weekend (30) Wordless (165) XPDC (9)