Campaigns

Feb 17, 2017

# HCMC # Holiday

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 9

Assalamualaikum semua
Selamat pagi Jumaat yag terindah
Ok pagi nie sambung lagi entry HCMC ya
 Hari ini merupakan hari terakhir kami disini
 So bermaksud Shopping Day
 Kami menghabiskan masa berjalan-jalan di Ben thanh 
 Cerianya bila nak shopping ya
 Snap masa tengah berjalan, hehe
Pilih2
 Macam2 ada, cakap je
 Smile..
 Jom2 teruskan lagi
 Matawang Vietnam Dong biasanya digunakan untuk transportation dan makanan. Kalau nak membeli belah boleh menggunakan Ringgit Malaysia/Vietnam Dong atau USD. 
 Akhirnya ada yang my mom berkenan
 Layanan mereka memang hebat 
 Beribu2 kasut, mau x rambang mata ko
 Manakala, untuk pakej trip dan hotel kebiasaanya dibayar dengan menggunakan USD. Kena pandai guna money converter kalau nak untung ok. 
 Tadaaaaaaaaaaaaaaaa
Org perempuan bz shooping, hubby apa lagi snap le pict
Di waktu malam kami menghabiskan masa berjalan-jalan di Ben thanh Night Market yang terletak di sekitar Ben Thanh Market je pun. 
 Ini memang dah jadi air wajib kami, hari2 wajib pekena
 Sedap dan sangat harum coffee vietnam
 Penat berjalan dan shopping kami singgah makan
 Antara menu pilihan kami
  Habis makan, kaki pun dah penat Jom kita ke SPA
 Last xtvt sebelum balik tido
 Kebab dekat sini pun boleh tahan sedap
oh ya mesti korang tertanya apa yg kami shopping kan..
Nanti petang Anum sambung ya


4 comments:

  1. Wahh, banyak btul akak shopping yea.. Saya memang penah dengar peniaga di sana menerima duit Ringgit Malaysia dalam urusniaga diorang.. =) Senanglah kalu gitu, takyah susah cari money changer..

    ReplyDelete
  2. Rambang matalah Anum, kiri kanan semua menarik..
    Banyak betul T-shirt.. Tu baru baca post anum, kalau pi sana x tahu boleh habis berapa hari shopping & berjalan.. Hihihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/