Feb 16, 2017

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 8

Assalamualaikum semua
Kena up cepat2 nie
Ptg nie ada taklimat 
Saat ini lah yang di tunggu sebab merupakan daya tarikan di Mekong. 
 Setiap sampan memuatkan 4 orang pelancong sahaja.
 Selfie di atas sampan :p 
 Tulang empat kerat digunakan sepenuhnya untuk mendayung sampan ni
 Gambar x berapa cantik, kebetulan sampai sini bateri camera habis
 Gambar diambil guna h/p je la
 Smilee
 Topi tu memang semua pelancong akan pakai masa naik sampan ni
 Pengalaman menaiki sampan ni memang menyeronokkan walaupun sampan tu kecil sahaja dan agak kurang stabil jika kita bergerak sedikit. 
 Gelapnya gambar
 Happy
 Sepanjang dalam sampan, pengemudi menunjukkan rumah mereka yang terletak di sepanjang sungai itu. 
 Keadaan rumah mereka agak sedikit susah bagi kami yang melihat. Kami berada di dalam sampan dalam 15-20 minit (jarak lebih kurang 2 km).Setelah selesai xtvt disini, kami akan di bawa pulang ke jetty semula. Dalam perjalanan ke jetty, kami semua diberikan air kelapa sebagai goodbye drink.
Gambar lupa nak snap ye la badan dah penat, naik je bus semua tido
 Selesai semuanya, akhirnya kami kembali ke Ho Chi Minh City. 
Kami tiba di Ho Chi Minh City dalam jam 5.30 petang.
Sebelum naik ke hotel kami singgah makan dulu, terasa lapar
Kami rehat dulu ya, inshaallah esok sambung lagi

Share:

4 comments:

  1. Wahh, bestnya dapat pegi holiday... =)

    ReplyDelete
  2. Berjalan lagi rupanya awak ye Num....
    Num mee apakah itu? Mcm mee rebus ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sementara ada peluang berjalan je la kak
      mee sop

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Lazada

Popular Posts

STATISTICS