Feb 16, 2017

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 7

Assalamualaikum semua
Selamat pagi 
Alhamdullilah pagi nie diberi kesihatan yang baik
So apa lagi sambung lagi entry semalam ya 
 Bergambar kenangan dengan family dr malaysia
 Tamat sudah lawatan ke coconut candy
   Setelah habis lawatan di sini. Kami di bawa ke restaurant untuk makan tengahari di sana. 
  Habis makan kami jalan2 sekitar kawasan ini
 Kami diberi masa 1 jam lebih utk pusing2
   Kawasan yang sangat luas
  Jom kita explore
 My mom 
 Macam2 xtvt ada di kawasan ni
 Jom kita try
 Sukanya hubby ya
Boleh tahan gak besar ikan 
 Teruskan lagi berjalan
 Kawasan yang sangat luas serta sangat bersih

Jom tgk taman buaya
 Banyak giler
 Ini kalau terjatuh mau kena makan dek buaya
 Ganasnya muka si buaya
  Hubby jangan dok titi sangat, risau jatuh je
 cantik kan view
  Hebat dan kreatif idea mereka
 Ikat buai pada pokok penganti kerusi
  Suasana menjadi lebih santai
 Kami memang suka bergambar
 Best sangat2
 Kalau korang rajin leh la ngayuh basikal
 Ye la kawasan nie sangat luas 
 Antara bot2 yang park 
 Hahah, ada saja cerita yang mengelikan hati my mom
 Apa la mom tenungkan tue ya...
 Konon2 minah bunga la nie
 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Hubby pun nak tunjuk hebat
 Nampak x dibelakang tue, pelancong2 yang baru sampai
Selesai xtvt riadah disini jom kita naik sampan plak
nanti petang Anum sambung ya

Share:

10 comments:

  1. best nyer tempat ni..haritu tak sempat singgah!

    ReplyDelete
  2. suka tengok..tapi blm sampai lagi...
    sporting ar asben anum..dia suka bergambo ek?

    ReplyDelete
  3. Untung mak Anum dapat jalan ikut anak.....Puas dia berjalan ye Num..
    Eiii gelinya buaya yg bertindih tindih tu

    ReplyDelete
  4. Mmg makanan dia lauk tahu dengan sayur je ke Num? Kalau ada ikan kering sedap jugaklah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum