Campaigns

Feb 15, 2017

# HCMC # Holiday

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 6

Assalamualaikum semua
Selamat petang, ada x yang mengantuk ketika ini
Kalau ada meh layan blog Anum
 Nampak x buah apa nie
 Zoom skit
 Tengah berbunga 
Fresh kan
 Setelah selesai makan di sini, kami bergerak ke kawasan pembuatan coconut candy. 
 Coconut candy ni rasa dan rupanya memang sama dengan dodol kalau di Malaysia. 
 Mereka menunjukkan kepada kami cara menghasilkan coconut candy ini dengan menggunakan peralatan tradisional sahaja.
 Coconut candy juga mempunyai pelbagai perasa. 
Contohnya coklat, peanut, pandan, kopi dan natural.
 Anum pun cuba la try balut tengah panas2 lagi candy nie
 Apa lagi dah cuba so berkenan grab la kan
 Tadaaaaaaaaaaaaa hasil borong candy
 Minyak Ular pun ada
 Pilih je la jenis ular apa, hehe
 Selain daripada candy ada gak gift2 lain
 Happynya my mom ya
  Hubby dok tgk apa la tue
 Antara barangan lain yang dijual 
 Semuanya barang2 tradisional kan..
Ok la esok kita sambung lagi ya

2 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/