Campaigns

Feb 15, 2017

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 5

Assalamualaikum semua
Korang dah sarapan? 
Sory sangat2 sebab x dan nak terjah blog korang
Minggu nie Anum sangat2 BZ
Ok pagi nie sambung lg entry HCMC ya

Tempat pertama yang kami lawati ialah ladang lebah. 
Di ladang lebah ini terdapat satu produk yang dinamakan royal jelly iaitu madu yang dihasilkan dari queen bee.
 Kita boleh lihat dengan lebih dekat
   Kalau korang berani boleh pengang
 Selalunya Mat salleh memang mempunyai keberanian bab2 mcam nie
  Kami diberi penerangan oleh tour guard
berani x nak pengang  
 Ada beberapa gift shop here

Kami di hidang dengan air madu yang fresh dari ladang masa kat sini. 
 Di samping itu ada orang yang menjual madu dan royal jelly ni. 
 Mula2 korang cuba dulu, kalau berkenan than grab
 Nampak x, sangat pekat
 Antara bahan campuran dengan madu
 Pisang salai utk hilangkan kemanisan...
 Royal jelly ni katanya sangat bagus untuk penjagaan kulit.
 Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Bergambar kenangan
 Alhamdullilah janji my mom happy
 My mom grab madu nie utk bawa pulang
 Also this.... sedap tau campur ngan madu
 Harga untuk madu sebotol dalam 100,000 dong dan Royal jelly ialah 200,000 dong.
 Seterusnya di Mekong kami bergerak ke sebuah tempat yang menghidangkan kepada kami buah-buahan tempatan di Vietnam.
 Buah-buahan tempatan di sini lebih kurang je dengan Malaysia maklumlah cuaca iklim pun sama je. 
 Sambil menikmati buah-buahan kami juga dihidangkan dengan lagu-lagu tradisional Vietnam yang dinyanyikan secara live menggunakan alat muzik tradisional mereka.
 Nampak sedap kan
 Nampak x hubby poyo
  Naaa.... sebenarnya sedap
 Jemput makan semua
 Meh Anum tuangkan tea
 Ada gaya orang Vietnam x
  Berat tau korang kalau sampai ke sini cuba angkat dan seimbangkan
Anum pun berjaya angkat, hehe
Ok selesai di sini kami meneruskan perjalanan ke tempat lain pula
Nanti petang Anum sambung ya
Thanks sudi baca blog Anum

Share:

4 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum