Campaigns

Feb 14, 2017

# HCMC # Holiday

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 4

Assalamualaikum semua
Korang dah lunch?
Ok cepat2 up entry
Apabila hampir sampai ke destinasi, kami singgah sebentar untuk menggunakan bilik air.  Kena bawa cebuk sendiri kerana tandasnya tak sediakan paip air.  Alamak lecehnya!!! Mujurlah ada air mineral dalam beg Anum. Fuh!!! 
 Rehat sekejap
   Konsep restoran mereka semua buaian
 Wajib la pekena coffee ais vietnam
 Bukan main santai lagi
 Sambung lagi perjalanan, kak mon dah layan tido
 Akhirnya sampai sudah kami di jeti untuk ke sg Mekong....  
 Sambil menunggu bot sampai, kami bergambar terlebih dahulu. 
Antara bot2 nelayan yang parking, menurut guard kami, nelayan dah mula bercuti
 Suasana di jeti Sungai Mekong.  
Terdapat pelbagai barangan cenderamata yang dijual lebih murah di sini berbanding di bandar Ho Chi Minh.
Menaiki bot untuk ke delta Mekong. 
 Pelbagai aktiviti penduduk boleh dilihat seperti pembuatan gula-gula kelapa, disajikan dengan minuman madu, buah buahan, persembahan nyanyian dan sebagainya 
In the boat, di sediakan seorang guide yg akan membawa kami Sepanjang Di sg mekong....menaiki bot adalah pengalaman yg paling indah dan semua begitu excited
  wow hubby dapat kawan baru
 bukan main seronok 2 beradik nie
 view dari bot, sebelah je dah negara lain
 berani sangat si hubby nie
 sakan ko bergambar ek
  smile :)
 antara bot2 yang digunakan
 macam2 hiasan 
 kebetulan bot kami kebanyakan mat salleh
 x sabar nak sampai nie
Bot2 nelayan 
Keciknya nampak my mom bila duk sebelah mat salleh ek.. hehe
Ok la nk sambung kerja
Esok sambung lagi ya


10 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/