Campaigns

Feb 14, 2017

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 3

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi
Hari ini masih bersiaran di entry Vietnam ya
Tanpa buang masa jom sambung entry semalam
 Bangun pagi kami pekena Roti Canai lu, jgn x percaya dekat Vietnam pun ada roti canai tau
 Ini la Restoran pilihan kami 
 Sukanya my mom
 Bergambar berdua memang wajib la kan 
 hotel tempat kami menginap
 Sakan ya bergambar tanda kenangan
Ok hari ini kami amik pakej ke Sg Mekong  
Sungai Mekong merupakan sungai terpanjang di asia tenggara dan sungai ke-12 terpanjang di dunia. Sungai Mekong memberikan kesuburan tanah kepada daerah-daerah yang dilaluinya.
 Perjalanan ke sungai Mekong mengambil masa kira sejam setengah dari bandar Ho Chi Minh.
 Anum share beberapa gambar semasa dalam bus ya
 Lupa plak nak info kami amik pakej daripada hotel tempat kami menginap 
 Antara xtvt org2 di sini
 Kebanyakan memang menggunakan motosikal
 Ha ini la resit dr hotel tanda kami join trip ini, sempoi giler.. haha
 Jalan raya dipenuhi dengan motosikal
 Kegunaan motosikal memang sangat terkenal di sini
 Tanda arah ya
 HCMC Bandar yang sangat bz & padat dengan penduduknya
 Ini la tour guard kami, hehe
 Memang betul2 digunakan motosikal nie, tgk la sampai 5 org naik tau
 Segar2 kan sayur 
 Haaaa korang selera x nak beli dekat pasar dia, haha
 selamber je bawak tebu cm nie
 Ini lebih kurang macam pasar karat la kot
 Semua helmet2 mereka x de safety
Station minyak @ Vietnam
Gambar2 di atas semua di snap semasa perjalanan ke Mekong ya
Ok nanti ptg Anum sambung lagi ya
Oh ya minggu nie bz sangat2 x sempat nak reply komen2 korang
Sory tau :(
Tq pada yg sudi singgah Blog Anum

Share:

0 comments:

Post a Comment

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum