Campaigns

Feb 17, 2017

# HCMC # Holiday

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 10

Assalamualaikum semua
Korang dah lunch
Anum nak habiskan entry HCMC
 Face mask yang sangat cute
 Tali Pingang
  Hair Clip
Mirror business card holder
  Zara tshirt
 Hard Rock Tshirt
 Columbia cap for my hubby
 The North Face cap for me
 Dry Bag
Wajib beli telekung solat
Sport Bra original sangat murah
Vietnam Key Chain
Tshirt lagi..
Lofa tudung wajib beli
Bokitta tudung
Handbag
Bag deuther wajib beli kalau sampai sane
Kami grab 2 bag sebab kualiti dan harga
Polo shirt
Seluar santai
 Buah tangan
 Nyum2, pemanis org kata kan
 Pisang salai.. sedap dan ranggup
  Kebanyakan Anum n hubby memang shopping t-shirt
  Kualiti dan harga tersangat murah
wajib beli sebab murah
 Baju raya pun dah beli
 Alhamdullilah siap dpt shopping raya
  Kalau dah suka, wajib beli bawa pulang
Kebanyakan barang2 kami shopping semuanya barang outdoor & harian, sebab utama Anum & Hubby memang jenis lasak, for me x pandai nak shopping kain2 cotton semua tue, but utk Kak Mon n My mom memang duk borong kain2 serta tudung la.
  Keesokkan harinya kami berangkat pulang. ini la pengangkutan utama kami sepanjang di sana.
Sehingga berjumpa di lain tahun ya,
Happy weekend semua

14 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Anum Was Here

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Qudut & Anum

Qudut & Anum

♥Google+ Followers ♥

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/