Campaigns

Feb 13, 2017

Travel @ HCMC Vietnam Jan 2017 Part 1

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Hari ni Anum berkesempatan jugak nak tulis tentang percutian Anum ke HCMC. Untuk pengetahuan korang, kali ni Anum bercuti dengan emak kesayanganku. Ye la kan, asyik dok pergi bercuti dengan husband je, mak sendiri tak bawak pun. Kesian kat mak, takdak sapa nak bawak dia pergi jalan - jalan. So kali ni Anum buat keputusan nak bawak mak Anum pergi bercuti. hehe, last year dah bawak my mom ke bandung kali ini 2nd trip my mom join Anum.. 
 Otw ke Airport  
 Masa dekat Airport terjumpa my old friend ( Fiza)
 Sepanjang di HCM kami menggunakan perkhidmatan teksi ini
Untuk trip ke Ho Chi Minh ni, aku pilih untuk stay kat Sai Gon Pink 2 Hotel. 
So masuk2 bilik macam biasa la review hotel
Katil yang besar dan selesa
Ruang menonton

Free Coffee

Seperti biasa memang semua hotel ada kan

Wardrobe yang besar

Siapa ada tab 
Meja nak solek hehe
Jom tengok view dr my room
Dah tau nak makan mana kan
Ini la HCMC ... Lupa plak nak info tujuan utama travel kali ini nak shopping..
Waktu di Vietnam awal sejam dari Malaysia.. lebih kurang macam sabah la cepat gelap
Kami berehat dulu sambil nak tunggu waktu magrhib..
Ok ptg Anum sambung ya

Share:

8 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum